Kawasaki z900 czy Yamaha MT 09 SP
• Strona 1 z 1
Kawasaki z900 czy Yamaha MT 09 SP
Cześć wszystkim!
Miał ktoś z Was przyjemność jeździć Kawasaki z900 i Yamaha MT 09 SP?
Przymierzam się do zakupu jednego z nich i chciałbym się Was podpytać o odczucia z jazdy.
Ja osobiście miał przyjemność jeździć Kawą, ale ciągle czekam na dostępność Yamahy u dilera żeby mieć porównanie.
Czytałem kilka artukułów w na zagrnicznych stronach. Zachwalają oba sprzety i podkreślają, że są to zupełnie dwa inne motocykle ( co widać po ich lini ).
Będę wdzięczny za Wasze spostrzeżenia!
Miał ktoś z Was przyjemność jeździć Kawasaki z900 i Yamaha MT 09 SP?
Przymierzam się do zakupu jednego z nich i chciałbym się Was podpytać o odczucia z jazdy.
Ja osobiście miał przyjemność jeździć Kawą, ale ciągle czekam na dostępność Yamahy u dilera żeby mieć porównanie.
Czytałem kilka artukułów w na zagrnicznych stronach. Zachwalają oba sprzety i podkreślają, że są to zupełnie dwa inne motocykle ( co widać po ich lini ).
Będę wdzięczny za Wasze spostrzeżenia!
- Bartez85
- Świeżak
Re: Kawasaki z900 czy Yamaha MT 09 SP
Witaj. Mam teraz dokładnie ten sam problem. Zdecydowałeś się już na zakup któregoś z tych motocykli? Jesteś zadowolony z wyboru i czym się kierowałeś?
- Masad
- Świeżak
Re: Kawasaki z900 czy Yamaha MT 09 SP
Masad napisał(a):Witaj. Mam teraz dokładnie ten sam problem. Zdecydowałeś się już na zakup któregoś z tych motocykli? Jesteś zadowolony z wyboru i czym się kierowałeś?
Cześć,
Długo było ciszy pod postem dlatego później przestałem sprawdzać, ale tak, kupiłem Kawasaki z900

Kierowałem się chwilą i impulsem. Nie ukrywam, że wygląd tez mi bardziej pasował. Typowy golas z siedziskiem na dwóch poziomach, a nie jak w MT09 kanapa

Przejechałam już nim ponad 7000km i nic się nie dzieje, lata jak ta lala. Wymieniłem ogon, kierunki, klamki i cały układ wydechowy na LeoVince - pluje ogniem jak po dobrym meksykańskim taco

A Ty się na coś zdecydowałeś?
- Bartez85
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości