Motorower Benzer Bolt ścigacz blokady problem
• Strona 1 z 1
Motorower Benzer Bolt ścigacz blokady problem
Witam od 2 miesięcy jestem posiadaczem tego motocykla http://allegro.pl/motorower-benzer-bolt ... 04353.html i mam problem bo od zakupu go motor posiada/posiadał blokadę do 60km/h ale podczas wczorajszej wycieczki podczas zmieniania biegów chyba usłyszałem inny troszkę dziwięk i motocykl zaczoł jechać swoje max 80 tak jak by blokady same spadły i tu mam pytanie czy blokady mogły same jakoś się odblokować?? czy może jest jakiś inny powód ?? i czym to grozi?? dzięki za odp pozdrawiam 
Zły dział...nawet w opisie aukcji, do której link wrzuciłeś, jest jasno napisane "MOTOROWER", dlaczego więc piszesz temat w dziale "MOTOCYKLE", który w opisie jasno ma zawartą informację "powyżej 1225ccm"? Przenoszę temat tam, gdzie jego miejsce. /Glenroy

Zły dział...nawet w opisie aukcji, do której link wrzuciłeś, jest jasno napisane "MOTOROWER", dlaczego więc piszesz temat w dziale "MOTOCYKLE", który w opisie jasno ma zawartą informację "powyżej 1225ccm"? Przenoszę temat tam, gdzie jego miejsce. /Glenroy
- KamiL19933991
- Świeżak
Re: Motorower Benzer Bolt ścigacz blokady problem
Czasami blokada to tylko kawalek plastiku/gumki w dolocie.
A moze po prostu odkryles, ze motur ma jeszcze jeden bieg?
A moze po prostu odkryles, ze motur ma jeszcze jeden bieg?
-
ChaoticBiker - Stary Wyjadacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości