Husqvarna te 250/310
• Strona 1 z 1
Husqvarna te 250/310
Witam, znalazłem na olxie ogłoszenie z husqvarną te 250 2009 z big bore na 310 na wtrysku , czy miał ktoś taki motocykl? , jak z awaryjnością , kosztami utrzymania i interwałami serwisowymi ? , czy warto się w to pchać, czy może lepiej kupić jakiegoś ktma 400 na rfsie?
- Szymon1325
- Świeżak
Re: Husqvarna te 250/310
wolałbym ktma na RFSie te husqvarny starsze były dosc kiepskie pod względami serwisowymi - szczerze pracuje jako mechanik i całe szczescie sie z takimi nie użeram - bo bardzo mało jest ich na rynku, w lesie to ani jednego nie spotkałem nigdy raz na torze jakims pogadałem chwile i gosc jest po prostu fanem marki i kupuje co pare lat nówke, ale mówi że sie potrafi mu posypać te moto w mało ciekawej chwili, i neu chodzi o wybuch silnika bo gość dba jak należy, bardziej o wpadki typu padła pompa paliwa mimo że niedawno wymieniona
problemy z wtyrskiem - te pierwsze wtryski sa niezbyt udane. osobiscie to bym nie chciał huski za żadne pieniadze
nawet jakby dopłacali. ktm tez cudem nie bedzie bo w tej kasie kupisz starego padalca pewnie. ale moim zdaniem lepsza baza 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości