Podkładka miedziana czy aluminiowa?
• Strona 1 z 1
Podkładka miedziana czy aluminiowa?
Byłem dzisiaj w znajomym sklepie gdzie kupuje części.
Kupując podkładki pod śrubę spustu oleju (SXF350) sprzedawca dał mi aluminiowe zamiast miedzianych które zawsze brałem bo się skończyły.
Mówi że to nie ma znaczenia ale tak dla pewności, czy mogę założyć taką podkładkę i czy układa się ona tak jak miedziana czy lepiej nie kombinować i zaczekać te pare dni na miedziaki?
Kupując podkładki pod śrubę spustu oleju (SXF350) sprzedawca dał mi aluminiowe zamiast miedzianych które zawsze brałem bo się skończyły.
Mówi że to nie ma znaczenia ale tak dla pewności, czy mogę założyć taką podkładkę i czy układa się ona tak jak miedziana czy lepiej nie kombinować i zaczekać te pare dni na miedziaki?
2004 KTM SX 125 -> 2008 SUZUKI RM-Z 250 -> 2010 YAMAHA WR450F -> 2014 KTM SXF 350
-
dawidsx - Świeżak
Re: Podkładka miedziana czy aluminiowa?
aluminiowe sa nawet lepsze 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Re: Podkładka miedziana czy aluminiowa?
Raczej nie ma sensu czekać. Co do tego czy są lepsze to nie wiem szczerze mówiąc, ale jak byłem w podobnej sytuacji to to samo mi powiedział sprzedawca;p Więc chyba to jakiejś większej różnicy nie robi.
- zmiju7
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość