Pierwszy motor enduro
• Strona 1 z 1
Pierwszy motor enduro
22 lata
186 cm wzrostu
80kg wagi
Siema, chciałbym kupić swój pierwszy motor i dużo czytałem na temat pierwszego moto i zdecydowałem się na yamaha dt 125.
Nigdy na żadnym moto nie jeździłem.
Bede jeździł po lasach, polach i ścieżkach górskich.
Jak uważacie, dobry wybór? Jestem w domu raz na 2 tyg na 4 dni wiec jeździłbym sporadycznie.Znalazłem parę ofert na necie i mam zamiar się w weekend przejechać obejrzeć. Jest osobny dział do porównywania ofert sprzedaży ale na motory o pojemności powyżej 125 dlatego wstawię tutaj linka. Znalazłem coś takiego, prezentuje się fajnie
https://sprzedajemy.pl/yamaha-dt-125-re-krasnystaw-6bea9f-nr54768615 (otwórz link)
Czy cena dobra jak na ten rocznik? Mam do gościa 400km wiec nie chce jechać na marne
Czy polecacie celować w wyższe roczniki?
Dzięki za każdą odp
186 cm wzrostu
80kg wagi
Siema, chciałbym kupić swój pierwszy motor i dużo czytałem na temat pierwszego moto i zdecydowałem się na yamaha dt 125.
Nigdy na żadnym moto nie jeździłem.
Bede jeździł po lasach, polach i ścieżkach górskich.
Jak uważacie, dobry wybór? Jestem w domu raz na 2 tyg na 4 dni wiec jeździłbym sporadycznie.Znalazłem parę ofert na necie i mam zamiar się w weekend przejechać obejrzeć. Jest osobny dział do porównywania ofert sprzedaży ale na motory o pojemności powyżej 125 dlatego wstawię tutaj linka. Znalazłem coś takiego, prezentuje się fajnie
https://sprzedajemy.pl/yamaha-dt-125-re-krasnystaw-6bea9f-nr54768615 (otwórz link)
Czy cena dobra jak na ten rocznik? Mam do gościa 400km wiec nie chce jechać na marne
Czy polecacie celować w wyższe roczniki?
Dzięki za każdą odp
- paczaj660
- Świeżak
Re: Pierwszy motor enduro
A masz do dyspozycji wlasne (ogrodzone): las, pola i sciezki gorskie?
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
A co to ma do rzeczy? Przyszedłem spytać tutaj o motor... A nie wysłuchiwać obrońców przyrody
Tak mam swój las, nie ogrodzony ale jest.
Tak mam swój las, nie ogrodzony ale jest.
- paczaj660
- Świeżak
Ja jestem obronca twojego motocykla i portfela, a nie zwierzatek. Z reszta slyszalem juz teorie lesnikow, ze motocykl w lesie jest lepszy od roweru w lesie, bo go slychac z daleka i zwierze ma czas sobie spokojnie przedreptac gdzie indziej.
PS: Kilka pieter nizej jest dzial "offroad".
PS: Kilka pieter nizej jest dzial "offroad".
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Kolega próbuje ci delikatnie wyjaśnić, że za jazdę pojazdem bez uprawnień - nawet po lesie czy polach - grożą odpowiednie konsekwencje prawne i finansowe. Co więcej jeżeli na takich leśnych czy polnych drogach coś lub kogoś uszkodzisz, to w grę wchodzą nawet dożywotnie alimenty płacone z twojej kieszeni. No bo przecież bez uprawnień ani moto ani siebie nie ubezpieczysz. Teraz wybór należy do ciebie. No chyba, że jeździsz wyłącznie po swojej własnej działce i wtedy nie ma zagrożenia.
Poza tym twój temat jest od czapy: dział kategorii A, motocykl na kat. B, ani słowa o posiadanym prawku, a praktycznie temat offroadowy.
Poza tym twój temat jest od czapy: dział kategorii A, motocykl na kat. B, ani słowa o posiadanym prawku, a praktycznie temat offroadowy.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Panie kup Pan motocykl to będziesz mógł chociaż pojezdzić a tak po samym motorze to co Ci przyjdzie?
Co Twój post miał niby wnieść do tematu? Mam już na dzisiaj dosyć Twoich marnych wypocin... /Glenroy
PS. W kwestii motor-motocykl, obydwie formy są poprawne, motor jest określeniem potocznym, polecam czasami zajrzeć do słownika j. polskiego.
Co Twój post miał niby wnieść do tematu? Mam już na dzisiaj dosyć Twoich marnych wypocin... /Glenroy
PS. W kwestii motor-motocykl, obydwie formy są poprawne, motor jest określeniem potocznym, polecam czasami zajrzeć do słownika j. polskiego.
- Rybak33
- Świeżak
Gdy tylko zaczęłam pracę na bardziej ugruntowanej pozycji zaczęłam myśleć nad samorozwojem. Uznałam, że w końcu przyszedł czas na spełnienie swoich marzeń. Wśród nich znajdował się własny jednoślad. Od dziecka marzyłam o pokonywaniu kilometrów za pomocą motorka. Zawsze kojarzyło mi się to z wielką przyjemnością oraz wolnościąwiesci.bydgoszcz.pl/2018/03/06/realizacja-swoich-marzen-i-kurs-w-krakowie/]http://wiesci.bydgoszcz.pl/2018/03/06/realizacja-swoich-marzen-i-kurs-w-krakowie/[/url]
- Martynaxx
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości