Beta rr 450 factory 2009
• Strona 1 z 1
Beta rr 450 factory 2009
Siemanko wszystkim. jestem Artur na motocyklach jeżdżę odkąd pamiętam, lecz od niedawna mocno zainteresowałem się enduro. Mam nadzieję że na forum uzyskam odpowiedzi na dręczące mnie zagwozdki i tym samym będę starał się odpowiadać na wasze zapytajki:D. Więc zaraz na początku mam pytanie odnośnie " Beta RR 450 wersja factory z 2009" teoretycznie gościu twierdzi że jest to ostatni wypust z silnikiem z ktm rfs, ale z tego co wyczytałem beta silniki z ktm-a brała do 2007 roku i nie wiem jak się do tego odnieść. Moje pytanie brzmi czy w ogóle interesować się tym motocyklem czy szukać raczej czegoś od pomarańczowych? Jak z awaryjnością i dostępem części do Bety?
-
hierek - Świeżak
Re: Beta rr 450 factory 2009
to zalezy czego oczekujesz, beta jest duzo tansza niz ktma - to jej niewątpliwa zaleta, ale razem z tym kupujesz moto do którego jest trudniej o częsci, dealery bety w pl słabo sobie radzą, nie maja chyba nawet magazynów konkretniejszych, duzo rzeczy na zamówienia, pare razy jak cos musiałem z betą robic to kolorowo nie było. sam mam gasgasa i też cudów nie ma
silnik mozesz robić ( a nawet powinienes ;D ) na gratach z ktma wiec tutaj problemu nie ma, ale cała buda z ktmem nie ma zwiazku wiec tu trzeba kombinować. wykonanie takie o przeciętne, tragiczne nie jest, jak to w egzotykach troche ergonomia pracy jest słaba ( w ktmie jest jakby wszystko na wierzchu, w egzotykach bywa że dolewajac płynu hamulcowego trzeba kilka plastików sciągnac
) tak to dla amatora sprzet spoko

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Re: Beta rr 450 factory 2009
Dałem sobie jednak spokój z tą betą. Jeśli ktoś ma jakiegoś fajnego ktm-a exc 450 w okolicach Częstochowy od roku +2006 do 2011 to jestem zainteresowany
-
hierek - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości