Filtr paliwa SXF 350
• Strona 1 z 1
Filtr paliwa SXF 350
Mam problem z moim katem
Stojąc pod lekką górką czy z górki motor potrafi mi ciężko lub wogóle nie odpalić.
Na płaskim od strzała, wspomniana górka w zależności od kaprysu tak samo
Stawiam na zasyfiony filtr paliwa, jakieÅ› inne pomysly?
No i drugie pytanko, jak wspomniany filtr wyciągnąć...
Moto to 2014 SXF 350
Stojąc pod lekką górką czy z górki motor potrafi mi ciężko lub wogóle nie odpalić.
Na płaskim od strzała, wspomniana górka w zależności od kaprysu tak samo
Stawiam na zasyfiony filtr paliwa, jakieÅ› inne pomysly?
No i drugie pytanko, jak wspomniany filtr wyciągnąć...
Moto to 2014 SXF 350
2004 KTM SX 125 -> 2008 SUZUKI RM-Z 250 -> 2010 YAMAHA WR450F -> 2014 KTM SXF 350
-
dawidsx - Świeżak
Re: Filtr paliwa SXF 350
albo pompa pada
filterek sie wymienia głównie na przewodzied paliwowym ( rozpinasz szybko złączke i tam widac biały pierscien filterka - wyciagasz go.
w baku tez jest filtr ale to grubsza sprawa i tam mało kiedy az tak pada - ogólnie wszelkie instrukcje masz w ksiazce serwisowej
przy okazji polecam kupic z powerpartsów sitko na wlew baku wtedy sie ogranicza syf jakbys nie mógł trafić takiego to pisz na PW załatwie ci ze zniżką

filterek sie wymienia głównie na przewodzied paliwowym ( rozpinasz szybko złączke i tam widac biały pierscien filterka - wyciagasz go.
w baku tez jest filtr ale to grubsza sprawa i tam mało kiedy az tak pada - ogólnie wszelkie instrukcje masz w ksiazce serwisowej
przy okazji polecam kupic z powerpartsów sitko na wlew baku wtedy sie ogranicza syf jakbys nie mógł trafić takiego to pisz na PW załatwie ci ze zniżką
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości