Naked?(A2) na tor oraz trasÄ™.
• Strona 1 z 1
Naked?(A2) na tor oraz trasÄ™.
Witam,
Za kilka dni idÄ™ na prawo jazdy kategorii A2.
Mam 23 lata, 175 wzrostu i ważę 80kg.
Posiadam 10 tysięcy na zakup motocykla.
Szukam motocykla, którym jeździłbym 15km(30 w 2 strony) do pracy, co weekend mógłbym wyjechać na tor i od czasu do czasu przejechać się z dziewczyną w "dłuższą trasę" nad morzę czy w góry.
Na początku myślałem nad zakupem moto do 5-6 tysięcy: Kawasaki er5, Suzuki gs czy Hondy cb ale nimi za bardzo nie mógłbym pojeździć na torze(?) Strasznie podoba mi się Ducati Monster oraz Kawasaki Z.
Potrzebuję pomocy w doborze nakeda, który będzie spełniał moje kryteria wymienione wyżej oraz będzie w granicy 10 tysięcy. Proszę o wzięcie pod uwagę zredukowane motocykle.
Słyszałem wiele dobrego o Ducati Monsterze, fajnie gdyby jakiś posiadacz z A2 i monsterem się wypowiedział.
Pozdrawiam.
Za kilka dni idÄ™ na prawo jazdy kategorii A2.
Mam 23 lata, 175 wzrostu i ważę 80kg.
Posiadam 10 tysięcy na zakup motocykla.
Szukam motocykla, którym jeździłbym 15km(30 w 2 strony) do pracy, co weekend mógłbym wyjechać na tor i od czasu do czasu przejechać się z dziewczyną w "dłuższą trasę" nad morzę czy w góry.
Na początku myślałem nad zakupem moto do 5-6 tysięcy: Kawasaki er5, Suzuki gs czy Hondy cb ale nimi za bardzo nie mógłbym pojeździć na torze(?) Strasznie podoba mi się Ducati Monster oraz Kawasaki Z.
Potrzebuję pomocy w doborze nakeda, który będzie spełniał moje kryteria wymienione wyżej oraz będzie w granicy 10 tysięcy. Proszę o wzięcie pod uwagę zredukowane motocykle.
Słyszałem wiele dobrego o Ducati Monsterze, fajnie gdyby jakiś posiadacz z A2 i monsterem się wypowiedział.
Pozdrawiam.
- Aliar
- Świeżak
Re: Naked?(A2) na tor oraz trasÄ™.
"Kawasaki er5, Suzuki gs czy Hondy cb ale nimi za bardzo nie mógłbym pojeździć na torze(?)" - czemu tak sądzisz?
Nie wydaje mi się żeby był problem z jazdą na torze na tych motocyklach które wymieniłeś.

Kawasaki Ninja 250R -> Yamaha FZ6 S2
-
koperta4512 - Świeżak
Do jazdy na torze nie potrzebujesz... ściga. Nawet moja V7-ka spokojnie da radę. Zresztą... jak szukasz uniwersalnego motocykla na A2 to przyjrzyj się albo Moto Guzzi V7 albo Brevie 750 tej samej marki.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
@koperta4512
Nigdy nie widziałem tych moto na torze, dlatego napisałem (?)
@Zimny72
Nie mogę znaleźć obu modeli do 10 tysięcy.
Nigdy nie widziałem tych moto na torze, dlatego napisałem (?)
@Zimny72
Nie mogę znaleźć obu modeli do 10 tysięcy.
- Aliar
- Świeżak
Honda CB500 na torze w Radomiu 

Kawasaki Ninja 250R -> Yamaha FZ6 S2
-
koperta4512 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości