Pierwszy chopper/cruiser do 14 tyś. zł
• Strona 1 z 1
Pierwszy chopper/cruiser do 14 tyś. zł
Witam, w tym roku mam zamiar zrobić prawko A, oraz kupić swój pierwszy w życiu motor.
Jestem dość wysokim gościem 190 cm. wzrostu oraz 84 kg. wagi, mam 27 lat.
Chciałbym wydać na sam motor max 14 tyś zł + dodatkowe 2-3 tyś na strój oraz kask.
Moje pytanie do was jaki chopper/cruiser? co by było dla mnie najlepsze?
Dodam tylko że w swoim życiu jeździłem tylko na motorynce i skuterze parę ładnych lat temu, chciałem kupić coś o pojemności 650 cm3. ale po opiniach kolegów, (doświadczonych motocyklistów) proponowali mi coś o pojemności większej gdyż ten szybko mi się znudzi i później ciężko będzie mi go sprzedać gdy będę chciał kupić coś mocniejszego. Chciałbym jeździć w długie jak i krótkie trasy czy to do pracy czy na jakiś daleki wypad na wakacje za granice, plus, fajnie by było gdyby mógł bez problemu udźwignąć 2 osoby. Proszę was bardziej doświadczonych o konkretne propozycje.
Chętnie bym kupił coś tańszego jeśli będzie taka możliwość.
Pozdrawiam.
Jestem dość wysokim gościem 190 cm. wzrostu oraz 84 kg. wagi, mam 27 lat.
Chciałbym wydać na sam motor max 14 tyś zł + dodatkowe 2-3 tyś na strój oraz kask.
Moje pytanie do was jaki chopper/cruiser? co by było dla mnie najlepsze?
Dodam tylko że w swoim życiu jeździłem tylko na motorynce i skuterze parę ładnych lat temu, chciałem kupić coś o pojemności 650 cm3. ale po opiniach kolegów, (doświadczonych motocyklistów) proponowali mi coś o pojemności większej gdyż ten szybko mi się znudzi i później ciężko będzie mi go sprzedać gdy będę chciał kupić coś mocniejszego. Chciałbym jeździć w długie jak i krótkie trasy czy to do pracy czy na jakiś daleki wypad na wakacje za granice, plus, fajnie by było gdyby mógł bez problemu udźwignąć 2 osoby. Proszę was bardziej doświadczonych o konkretne propozycje.
Chętnie bym kupił coś tańszego jeśli będzie taka możliwość.
Pozdrawiam.
- Domynus
- Świeżak
Re: Pierwszy chopper/cruiser do 14 tyś. zł
Suzuki Intruder M800. Mam 190cm wzrostu i ten sprzęt najbardziej mi przypasował. Poza tym nada się na pierwszy motocykl.
https://www.scigacz.pl/Suzuki,Intruder,M800,Intruz,dla,Kowalskiej,13541.html (otwórz link)
https://www.scigacz.pl/Suzuki,Intruder,M800,Intruz,dla,Kowalskiej,13541.html (otwórz link)
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości