skuter na dalekie trasy
• Strona 1 z 1
skuter na dalekie trasy
Jaki wybrać skuter 125 cm na dalekie trasy o dużej szybkość przelotowej najlepiej powyżej 100 km na godzinę
- andrzejfeniks
- Świeżak
-
Zimny72 - Zimny Drań
Re: skuter na dalekie trasy
A jaki przedział cenowy masz? napisz coś więcej bo trochę mało info dałeś.
Temat umarł ponad pół roku temu...to już Twój któryś z rzędu bezsensowny post, który rzucił mi się dzisiaj w oczy. /Glenroy
Temat umarł ponad pół roku temu...to już Twój któryś z rzędu bezsensowny post, który rzucił mi się dzisiaj w oczy. /Glenroy
- Rybak33
- Świeżak
Odświeżam wątek !
który skuter polecicie na dalsze tripy? powiedzmy takie od Trójmiasta , aż do Zakopca 

- Edison222
- Świeżak
Edison222 napisał(a):Odświeżam wątek !który skuter polecicie na dalsze tripy? powiedzmy takie od Trójmiasta , aż do Zakopca
FJR 1300

Trzeba być masochistą, żeby uprawiać turystykę skuterem

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Oj tam, oj tam! Kiepska decyzja to poczatek przygody
.
Trzeba sie nastawic, ze srednia predkosc w trasie to raczej 60km/h, niz 100km/h. Czeste tankowania i przerwy regeneracyjne powoduja, ze bedzie 2x wolniej, niz przejazd osobowka, ale 125tka dojedziesz wszedzie. Cala Azja jezdzi malymi motocyklami.

Trzeba sie nastawic, ze srednia predkosc w trasie to raczej 60km/h, niz 100km/h. Czeste tankowania i przerwy regeneracyjne powoduja, ze bedzie 2x wolniej, niz przejazd osobowka, ale 125tka dojedziesz wszedzie. Cala Azja jezdzi malymi motocyklami.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
najlepiej 125 z dużym bakiem, ja bym chyba sie nie wybrał w tak długą trasę na skuterze bo jest to męczące no i bardziej ograniczające niż osobówka 

Przeczytaj jaki krem na cellulit wybierać https://pieknojestwtobie.com/top-10-kremy-kosmetyki-i-balsamy-na-cellulit-ranking/ (otwórz link)
-
szajbuskk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Turystyka motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości