POTRZEBUJE Schemat silnika LONCIN 200/250! PILNE!!!
• Strona 1 z 1
POTRZEBUJE Schemat silnika LONCIN 200/250! PILNE!!!
Witam, kupiłem ostatnio crosa loncin 200. Niestety jest cały silnik do składania (oprócz skrzyni bo złożona jest) Potrzebuje schemat jak złożyć ten silnik krok po kroku czy co kolwiek bo jak zobaczyłem pudełko z tymi częściami wszystkimi to aż cofło
LiczÄ™ na szybkÄ… pomoc 

- As81
- Świeżak
Re: POTRZEBUJE Schemat silnika LONCIN 200/250! PILNE!!!
Myślę, że nie istnieje coś takiego jak "schemat silnika", tym bardziej krok, po kroku, to nie klocki lego
Jedyne gdzie możesz spotkać sensowny schemat, to katalog części, ale nie wiem czy istnieje coś takiego do tego skośnookiego wynalazku, silnik to silnik, jak ktoś ma pojęcie o mechanice, to spokojnie Ci go poskłada, samemu...w sumie pewnie nie masz nawet odpowiednich kluczy dynamometrycznych, żeby silnik poskręcać.

Jedyne gdzie możesz spotkać sensowny schemat, to katalog części, ale nie wiem czy istnieje coś takiego do tego skośnookiego wynalazku, silnik to silnik, jak ktoś ma pojęcie o mechanice, to spokojnie Ci go poskłada, samemu...w sumie pewnie nie masz nawet odpowiednich kluczy dynamometrycznych, żeby silnik poskręcać.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości