Kupilem cbr900 rr 2000r, Pomozcie, motor ma 2 wady, HELP !!!
• Strona 1 z 1
Kupilem cbr900 rr 2000r, Pomozcie, motor ma 2 wady, HELP !!!
Kupilem kilka dnia temu, Honde cbr900 rr 2000r, Pomozcie, motor ma 2 wady:
Na luzie lub na obrotach do, 1,5 tys. świeci mi się kontrolka od oleju, stan oleju jest odpowiedni. Po dodaniu gazu delikatnie - kontrolka gasnie. Czy to nie swiadczy o tym, ze jest za male cisnienie i silnik jest do remontu?
Kolejna wada, uwazam niebezpieczna - przy wysokich obrotach kilka razy zdazylo mi sie, ze motor na chwilke tracil zupelnie moc tak jakby cos sie odlaczalo i zapalala sie kontrolka od rezerwy benzyny. Bylo to na chwilke i dalej moc wracala. w ciagu 700 km zdazylo mi sie to 3 razy.
Czy ktos moze mial podobne przypadki ? Jezeli tak to jak je leczyl ?
prosze o pomoc, bede wdzieczny i z gory dziekuje.
Na luzie lub na obrotach do, 1,5 tys. świeci mi się kontrolka od oleju, stan oleju jest odpowiedni. Po dodaniu gazu delikatnie - kontrolka gasnie. Czy to nie swiadczy o tym, ze jest za male cisnienie i silnik jest do remontu?
Kolejna wada, uwazam niebezpieczna - przy wysokich obrotach kilka razy zdazylo mi sie, ze motor na chwilke tracil zupelnie moc tak jakby cos sie odlaczalo i zapalala sie kontrolka od rezerwy benzyny. Bylo to na chwilke i dalej moc wracala. w ciagu 700 km zdazylo mi sie to 3 razy.
Czy ktos moze mial podobne przypadki ? Jezeli tak to jak je leczyl ?
prosze o pomoc, bede wdzieczny i z gory dziekuje.
- biggeros
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości