Motocykl enduro do 8000zł
• Strona 1 z 1
Motocykl enduro do 8000zł
Witam wszystkich
Rozglądam się na spokojnie za używanym motocyklem do jazdy codziennej o pojemności około 600cc. Kategorycznie odpadają motory do jazdy w błocku itp jakoś mnie to nie porwało. Będę jeździł po asfalcie i terenie, ale w terenie po utwardzonych drogach, szutrach, polnych drogach, łąkach itp. Wyjazdy na bezdroża nie będą przewagą, bardziej będę poruszał się do pracy i w około komina po asfalcie, powiedzmy 75% do 25%. Do tego okazyjnie wyjazdy tak po max 200km za jednym zapaleniem
Budżet jak w temacie do 8k na sam motocykl bez ubrań. Moja waga to 75kg, wzrost 174cm i 29 lat na karku
Motocyklami jeździłem już i wiem czym to pachnie. Z tego co oglądałem i mi się spodobało (wizualnie) to Yamaha XT oraz Suzuki DR.
Prosił bym o podpowiedz czego dokładnie szukam i potrzebuje. Nie muszą to być te modele które podałem, ale coś w stylu enduro mnie kręci.
Z góry dziękuje za zainteresowanie tematem.

Rozglądam się na spokojnie za używanym motocyklem do jazdy codziennej o pojemności około 600cc. Kategorycznie odpadają motory do jazdy w błocku itp jakoś mnie to nie porwało. Będę jeździł po asfalcie i terenie, ale w terenie po utwardzonych drogach, szutrach, polnych drogach, łąkach itp. Wyjazdy na bezdroża nie będą przewagą, bardziej będę poruszał się do pracy i w około komina po asfalcie, powiedzmy 75% do 25%. Do tego okazyjnie wyjazdy tak po max 200km za jednym zapaleniem

Budżet jak w temacie do 8k na sam motocykl bez ubrań. Moja waga to 75kg, wzrost 174cm i 29 lat na karku

Prosił bym o podpowiedz czego dokładnie szukam i potrzebuje. Nie muszą to być te modele które podałem, ale coś w stylu enduro mnie kręci.
Z góry dziękuje za zainteresowanie tematem.
- drozdownik22
- Świeżak
Re: Motocykl enduro do 8000zł
Yamaha TDM lub XTZ, Kawasaki KLE, Suzuki DL.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Re: Motocykl enduro do 8000zł
Dzięki za szybką odpowiedz. Podobają się dwa modela Yamaha XTZ i Kawasaki KLE, nie ukrywam wizualnie
Poczytam jutro na spokojnie coś więcej. Dzięki wielkie za podpowiedz.

- drozdownik22
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość