Jakie moto polecacie?
• Strona 1 z 1
Jakie moto polecacie?
Siema, chciałbym kupić pierwszy motocykl, mianowicie chodzi o crossa najlepiej 125. Mam na oku Suzuki rm 125. Co sądzicie o tym moto? Bedzie dobre jako piersze? Mam 19 lat i chciałbym pojeździć głównie po polach, polnych drogach, lasach i jakieś górki pozaliczać. Dodam, że troche przeraża mnie spalanie, nie chcialbym całego hajsu wywalać na wache, więć to też jest dla mnie ważna kwestia. Może doradzicie coś innego typ Enduro/Full, do ok +/- 6000.
- BuszeK
- Świeżak
Re: Jakie moto polecacie?
po 1 nie ten dział - przenosze w odpiwiednie miejsce
jak widze to nie szukasz crossa. cross jest do latania po torze crossowym - jak sama nazwa wskazuje
szykasz enduro jak chcesz latac po lasach i polach
koszty paliwa to jedno drugie tyle albo i wiecej kosztuje utrzymanie motocykla, wiec podejrzewam że cross to na prawdnie nie to czego szukasz. pomysl np nad yamaha dt 125 - fajne moto do nauki a kilka razy tansze w utrzymaniu i eksploatacji
jak widze to nie szukasz crossa. cross jest do latania po torze crossowym - jak sama nazwa wskazuje

koszty paliwa to jedno drugie tyle albo i wiecej kosztuje utrzymanie motocykla, wiec podejrzewam że cross to na prawdnie nie to czego szukasz. pomysl np nad yamaha dt 125 - fajne moto do nauki a kilka razy tansze w utrzymaniu i eksploatacji
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Dzięki za odpowiedź, będę czegoś szukał, jaki rocznik polecacie tej dt?
- BuszeK
- Świeżak
im młodsza tym lepiej, ale głownie to najlepiej na stan techniczny patrzyć
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Yamaha DT to naprawdę dobry wybór na enduro do śmigania po lesie. Nie patrz na rocznik tylko na stan
- Rybak33
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość