Zobacz wątek - KTM???
NAS Analytics TAG

KTM???

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

KTM???

Postprzez kondzior1410 » 28/9/2007, 13:18

Witam, od dluzszego czasu zastanawiam sie jakie moto nabyc. Obecnie mysle o KTM 600 supermoto niewiem dokladnie jaka jest pojemnosc tego modelu. Bedzie to pewnie rocznik okolo 2000.

Macie jakies doswiadczenia z tym motocyklem, jak z awaryjnoscia, i wogole skrobnijcie cos jesli ktos cos wie:)

pozdro

:twisted:
kondzior1410
Świeżak

Postprzez elco » 28/9/2007, 19:31

czy chodzi o KTM 640 LC4 ??
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez kondzior1410 » 28/9/2007, 20:09

niewiem do konca co sie trafi, nie jestem specjalnym znawca ktm-ow oraz super moto, wydaje mi sie tylko, ze jest to LC4, chyba ze byly inne 600 supermotot od KTM
kondzior1410
Świeżak

Postprzez R1 » 29/9/2007, 14:55

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
R1
Bywalec

Postprzez kondzior1410 » 29/9/2007, 16:42

dokladnie o takie maszynki mi chodzi. Ta 520 niezla ale to chyba niezbyt czesto spotykany model.
kondzior1410
Świeżak

Postprzez R1 » 29/9/2007, 21:33

jesteś w błędzie... 520 jest bardzo popularna, szczególnie w SM.

Pozdr ;)
R1
Bywalec

Postprzez kondzior1410 » 29/9/2007, 21:35

wisc niesie, ze KTM to awaryjny sprzet, masz jakies info na ten temat. Niestety nieznam nikogo kto by dlugo latal na KTM-ie.
kondzior1410
Świeżak

Postprzez kondzior1410 » 1/10/2007, 23:06

Szanowne motocyklistki i szanowni motocyklisci, nie wierze, ze nikt niema doswiadczen z KTM-ami

kondzior1410
Świeżak

Postprzez R1 » 2/10/2007, 14:28

Po pierwsze... edytuj posty !

Po drugie... KTM'a nie kupuje się żeby o niego "dbać" to jest sprzęt to katowania, jeśli już teraz myślisz o jego awaryjności... to to nie jest sprzet dla Ciebie ( Polecam mini crossy made in China)

A po trzecie... widze, że nie masz zielonego pojęcia o motocyklach crossowcyh, więc KTM by Cię ZABIŁ !!!

Pozdr
R1
Bywalec

Postprzez kondzior1410 » 2/10/2007, 20:49

Po pierwsze w jakim celu mam edytowac posty.

Po drugie co to jest za jakis atak slowny

Po trzecie nie pytalem o to czy mnie zabije czy nie

Po 4 nie pytalem o moc

Po piate, dlatego, ze niemam pojecia o takim sprzecie pytam o opinie.

Ty pytasz jesli zansz odpowiedz???

Po 6 odpowiedzi nie na tamet sa zawsze niemile widziane nie tylko na tym ale i na innych forach.

Z wyrazami szacunku motocyklista od okolo 30 lat ;)

kondzior1410
Świeżak

Postprzez icid » 2/10/2007, 21:28

Po pierwsze: motocyklista od 30 lat miałby jakieś pojęcie o tak znanej i renomowanej marce jaką jest KTM.

Po drugie: pytanie o awaryjność w tego typu motocyklu jest troche nie na miejscu.

Po trzecie: R1 jest tu troche bardziej znany i cieszy się w przeciwieństwie do ciebie jakimś tam uznaniem, więc jeżeli pytasz, to uznaj wyższość tych którzy potrafią ci odpowiedzieć i nie pouczaj tych którzy spędzili na forum całe miesiące.

Po czwarte: to jeśli masz takie pojęcie o crosie że pytasz na forum o motocykle KTM a nie znasz nawet dokładnie modelu TO FAKTYCZNIE KTM MOŻE CIE ZABIĆ chyba że zamierzasz nim jeździć po bułki.

Z wyrazami szacunku motocyklista od ok 8 lat :) :)
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gumis » 2/10/2007, 22:17

kondzior1410 napisał(a):Po pierwsze w jakim celu mam edytowac posty

FAQ napisał(a):11. Nie pisz 2 postów jeden pod drugim.
Przy każdym poście, który napisałeś, jest w prawym górnym rogu ikonka edycji, wyglądająca mniej więcej tak: . Możesz jej użyć, żeby wyedytować swojego posta, jeśli po jego wysłaniu chcesz coś poprawić, dodać lub usunąć z jego treści.

wiec po to aby nie robic smietnika :!:

Gumiss wybacz ale usunęłam tego matoła. Pzdr Żmija
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kondzior1410 » 3/10/2007, 13:25

Matole, ty jestes matolem jesli piszesz do kogos w ten sposob, brak ci qltury i wychowania.

Niby dlaczego pytanie o awaryjnosc jest nie na miejscu, ktos kto mial doswiadczenie z tego typu sprzetami moze napisac jak jest w tym temacie. Jesli ktos niewie nic na ten temat nie powinien sie wypowiadac wlasnie dlatego aby nie robic smietnika.

Nie kazdy musi sie znac na crossach tak jak nie kazdy musi sie znac na sportach.

Tak jak napisalem w jednym z postow nie znam sie na tym i chcialbym sie czegos dowiedziec, wiec poco piszecie mi informacje w pytaniu o awaryjnosc, ze sie niezmam, sam to napisalem. W przeciwienstwe co do niektorych potrafie sie przyznac do tego, ze czegos niewiem i nie uwazam tego za wstyd. Chyba co poniektorzy maja jakies kompleksy.

ICID napisal,ze kogos pouczam, nie powiniens mierzyc innych swoja miara.

Niestety tak jak w kazdej drupie spolecznej tak i tutaj jest jakas grupa ludzi bez wychowania i qltury, trudno, mam tylko nadzieje, ze zadna z tych osob niebedzie juz wiecej nic tutaj nie dopisywac.

pozdro i prosze o niepisanie nic co nie jest na temat, aby nie robic smietnika z forum.
kondzior1410
Świeżak

Postprzez R1 » 3/10/2007, 13:48

dokładnie ! Po raz pierwszy się z Tobą zgodzę ! TOPIC LOCK !!!
R1
Bywalec

Postprzez icid » 3/10/2007, 14:07

Boże ludzie naprawde niczego nie potrafią pojąc mają kase i chcą kupować zabawki które nie są zabawkami a odpisanie takiemu typowi na posta kończy sie jakąś niepotrzebną wymianą zdań. Zostałeś potraktowany tak jak ludzie którzy wchodzą tutaj i pytają czy na pierwsze moto powinni sobie kupić 180 konną R1. Dla twojej wiadomości kolego motocykle crosowe ze względu na ich przeznaczenie naprawia sie i remontuje bardzo często i nie jest to ich awaryjność tylko zwykłe zużywanie sie elementów pracujących w ekstremalnych warunkach. Stąd wzięło sie zastosowanie w więkrzości modeli silników 2T ponieważ nie mają rozrządu zaworów a najsłabszą częścią jest tłok który można wymienić na biegu. KTM przy amatorskiej eksploatacji jest nie do zniszczenia i powinien sprawdzać się lepiej niż japońce. A to co odpisałem jest lustrzanym odbiciem twojego wcześniejszego posta więc nie wiem o jakim braku kultury mówisz.
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kondzior1410 » 3/10/2007, 21:42

Wydaje mi sie, ze jest niewielka roznica pomiedzy tym kiedy wsiadasz na KTM i masz juz jakies doswiadczenie a tym jesli wsiadasz na R1 bez zadnego doswiadczenia.

Kazdy motocykl jest zabawka, przynajmniej ja to tak widze.

KTM nie jest tak popularany jak japonce, jest malo info na ten temat, z opini zaslyszanych tu i tam dowiedzialem sie, ze jest to sprzet awaryjny, nigdy jednak nie mialem okazji zapytac kogos kto lata na takim sprzecie, dlatego napisalem to pytanie.

Ile przyjemniej byloby by odrazu napisac konkretna odpowiedz a nie udawac kogos- jesli ja wiem to dziwi mnie, ze ty nie wiesz- to takie troszke .....
kondzior1410
Świeżak

Postprzez M. » 3/10/2007, 22:16

mam jenda prosbe:)
nie pisz glupot.
kondzior1410 napisał(a):Wydaje mi sie, ze jest niewielka roznica pomiedzy
KTM nie jest tak popularany jak japonce, jest malo info na ten temat,.....

KTM jest BARDZO znana marka... kazdy kto jezdzi lub interesuje sie motorami zna ta marke...
proponuje wejsc na google.pl
WPisz KTM i model ktory CIe interesuje i wyszuka wiele testow konkretnego modelu z czego co najmniej jeden napewno bedzie w jezyku polskim...

POzdrawiam.
YAMAHA YZ 125
Poszukiwania znowu rozpoczete...
M.
Świeżak

Postprzez kondzior1410 » 4/10/2007, 13:11

M. twoja wiadomosc jest nie na temat. Czytam testy chodzilo mi o opinie kogos kto jezdzi a nie testuje.

Ty pewnie widzisz codziennie na ulicach KTM-y, ja natomiast jezdzac codziennie do pracy widze tylko japonce, hmmmm a moze KTM jest tak szybki, ze poprostu go nie zauwazam.

Ciekaw jestem ile jeszcze bedzie tu wypowiedzi tego typu, od osob, ktore chca pokazac jakie sa zajebiste i wspaniale.

Kolega lata na choperach i tylko to go interesuje, wiec kiedy pyta mnie jaka jest roznica pomiedzy silnikami w CBR, Hornet, lub CBF nie zabijam go smiechem, no ale coz zawsze trzeba sie dowartosciowac.

Z wyrazami szacunku
kondzior1410
Świeżak

Postprzez R1 » 4/10/2007, 16:46

Dobra... zakończcie te bezsensowne rozmowy z tym człowiekiem...

NAPISZ do Beavisa ! On Cię może wysucha i Ci powie coś na ten temat..
R1
Bywalec

Postprzez Cezarjusz » 4/10/2007, 16:59

Ja czasem jezdze ktm-m LC 4 i powiem ze bardzo przyjemnis sie nim jezdzi.Oczywiscie nie jest to zabaweczka,jest to mocny motor i bardzo sie denerwuje przy odkrecaniu manetki.Jezeli chcesz nim jezdzic w terenie a jeszcze nie jezdziles na podobnych sprzetach to powiem tak , wez sobie jakiegos ktm ale o mniejszej pojemnosci.
Bardzo wytrzymale sprzety i malo awaryjne.
Ja polecam .
<zx12r> / <Suzuki dr 650>

"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
Cezarjusz
VIP Ścigacz.pl

Następna strona

Powrót do Motocykle