Czy ten cross będzie odpowiedni?
• Strona 1 z 1
Czy ten cross będzie odpowiedni?
Witam,otóż przymierzam się do kupna crossa,raczej mało ekstremalne warunki,leśne dróżki,szutrowe,trochę asfaltu i tutaj moje pytanie czy chiński cross diabolini 250 w 4t używany (raczej ludzie chwalą diabolini,tanie części,małe spalanie) będzie odpowiednie do mojego 168 cm i około 45 kg,planuje go kupić na przyszły sezon więc pewnie jeszcze trochę podrosne.Zmianę biegów ogarniam,jeździłem na różnych motorkach i nie moge powiedzieć że nie umiem jeździć.
- SmarT1
- Świeżak
Re: Czy ten cross będzie odpowiedni?
ja nie polecam
sypie sie, co z tego ze częsci tanie, jak je trzeba co chwile wymieniać. troche to zacznie być upierdliwe jak cos kilka wyjazdów cos sie bedzie działo i trzeba non stop dłubać
polecam kupic markową 50tke - ewentualnie 125tke - duzo wiekszy komfort jazdy, czesci - fakt droższe ale zwykle kilkukrotnie dłużej wytrzymają.
standardowo polece yamaha Dt... .itp
sypie sie, co z tego ze częsci tanie, jak je trzeba co chwile wymieniać. troche to zacznie być upierdliwe jak cos kilka wyjazdów cos sie bedzie działo i trzeba non stop dłubać
polecam kupic markową 50tke - ewentualnie 125tke - duzo wiekszy komfort jazdy, czesci - fakt droższe ale zwykle kilkukrotnie dłużej wytrzymają.
standardowo polece yamaha Dt... .itp
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Miałeś,jeździłeś,widziałeś czy to tylko stereotypowe stwierdzenie?A z moim wzrostem na taki motorek jak będzie?
- SmarT1
- Świeżak
a czy to ważne skąd mam swoje doswiadczenia ? sam mam chinski pojazd i wiem jak to z nim jest.
ze wzrostem nie pomoge bo nie wiem jakiej jest to wielkosci
ze wzrostem nie pomoge bo nie wiem jakiej jest to wielkosci
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości