KOmbinezon Ghostridera,- gdzie...???
• Strona 2 z 2 • 1, 2
w takim kombi jezdi mój braciszek alpinestars mx1 ja latam w jednoczęściowym beriku model laguna seca co do butów to polecam supertechy bo takie do kompletu sobie zakupiłem
jeśli chodzi o mx1 to kombi jest kosior w ****
wszystkie ochraniacze możesz wyjąć jeśli chcesz tylko po co
wyjmujesz tylko siatkę do prania i to wsio kupując u niemców zołw jest w komplecie
kombi dosyc dobrze wentylowane a co do jazdy to tża się przyzwyczaic poprostu
no i najlepsze ja w swoje kombi pierwszego dnia wbijalem sie okolo25 minut heeee a teraz jakÄ…Å› minutkÄ™ mnie to zajmuje
tera jeszcze nowa skorupke tża od niemców zamówic
sharka rsr2 biały z czerwonym smokiem

jeśli chodzi o mx1 to kombi jest kosior w ****

wyjmujesz tylko siatkę do prania i to wsio kupując u niemców zołw jest w komplecie
kombi dosyc dobrze wentylowane a co do jazdy to tża się przyzwyczaic poprostu
no i najlepsze ja w swoje kombi pierwszego dnia wbijalem sie okolo25 minut heeee a teraz jakÄ…Å› minutkÄ™ mnie to zajmuje
tera jeszcze nowa skorupke tża od niemców zamówic

Ostatnio edytowano 17/10/2007, 20:03 przez BEOWOLF, łącznie edytowano 1 raz
GSXR K4
- BEOWOLF
- Świeżak
Kto wie jak to jest z tym Roleffem? Dobrej jakości ta http://www.moto-kaski.pl/index.php?s=de ... 84&id=1488 skóra czy przepłacanie za słowa "Ghost Rider" ?
pfff...
- mord00k
- Świeżak
nom wyglada wcale niezle tylko ze ja jakos nie jestem przekonany do dwuczesciowek:/ sam nie wiem czemy ale jakos tak mam ale jesli chodzi o to ,to sam nie wiem sa dwie mozliwosci albo to jest komercyjna tandeta albo serio profesionalna kurtka motocyklowa...niestety nic konkretnego nie moge powiedziec.\
pozrdo.
pozrdo.

-
AT_man - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości