Jak zrobić stelaż do wheelie?
• Strona 1 z 1
Jak zrobić stelaż do wheelie?
Witam.
Mam pytanie: jak zrobić stelaż do motocykla (Suzi GSF600 '03)?
Mam stelaż na kufer. Czy mogę zdemontować płyte i zamiast niej zamontować jakąś poprzeczke? Ten stelaż wystaje za motocykl, więc w razie przechylenia za punkt równowani opiera się na mocowaniu tejże płyty a tablica rej, błotnik i lampa nie dotykają ziemi. Czy można to tak zrobić? Ewentualnie co polecacie?
Mam pytanie: jak zrobić stelaż do motocykla (Suzi GSF600 '03)?
Mam stelaż na kufer. Czy mogę zdemontować płyte i zamiast niej zamontować jakąś poprzeczke? Ten stelaż wystaje za motocykl, więc w razie przechylenia za punkt równowani opiera się na mocowaniu tejże płyty a tablica rej, błotnik i lampa nie dotykają ziemi. Czy można to tak zrobić? Ewentualnie co polecacie?
Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
nie badz smieszny, stelarz pod kufer masz mocowany na 4 srubeczki, chyba nie myslisz ze to wytrzyma uderzenie tyłu motocykla o ziemie...
poza tym nie chce nic mowic, ale temat o robieniu stuntbike'a gdzieś tam na forum jest i napewno jest tam napisane cos o '12, a jak dokladnie nie ma to wystarczy tam dopisać.
poza tym nie chce nic mowic, ale temat o robieniu stuntbike'a gdzieś tam na forum jest i napewno jest tam napisane cos o '12, a jak dokladnie nie ma to wystarczy tam dopisać.
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości