Triumph Street Triple 675 08 co to za czujnik?
• Strona 1 z 1
Triumph Street Triple 675 08 co to za czujnik?
Witam,
Skladam triumpha street tripla 675 2008. Motocykl mial uszkodzony zadupek, wszystkie czesci kupione tylko mam problem z kilkoma czesciami bo nie mam pojecia gdzie powinny byc. Od poprzednie wlasciciela dostalem wszystko, nawet to co bylo uszkodzone i tak teraz sie glowie.
Skladam wypelnienie zadupka i mam takie dwie rzeczy:
Oslona o numerze: 230699 heat shield cover
Czujnik o numerze: 1292015 czujnik teperatury (sa dwa tylko ze ten pierwszy to czujnik cisnienia) moj znaleziony w instalacji zadupka.
Moze ma ktos taki motocykl i moze zrobic zdjecie lub kojarzy gdzie to siedzi.
Serwisowka nic nie mowi, sklep z czesciami takze nie wskazuje lokalizacji, a nie chce go po prostu wrzucic.
Skladam triumpha street tripla 675 2008. Motocykl mial uszkodzony zadupek, wszystkie czesci kupione tylko mam problem z kilkoma czesciami bo nie mam pojecia gdzie powinny byc. Od poprzednie wlasciciela dostalem wszystko, nawet to co bylo uszkodzone i tak teraz sie glowie.
Skladam wypelnienie zadupka i mam takie dwie rzeczy:
Oslona o numerze: 230699 heat shield cover
Czujnik o numerze: 1292015 czujnik teperatury (sa dwa tylko ze ten pierwszy to czujnik cisnienia) moj znaleziony w instalacji zadupka.
Moze ma ktos taki motocykl i moze zrobic zdjecie lub kojarzy gdzie to siedzi.
Serwisowka nic nie mowi, sklep z czesciami takze nie wskazuje lokalizacji, a nie chce go po prostu wrzucic.
- MarcinZarembaPhotography
- Świeżak
a jaka masz serwisówke ? moze tylko user manual. poszukaj service manual i musi byc opisane co gdzie jest
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Mam pełną serwisówkę do Street Triple, R i Daytona. Taka warsztatowa ze wszystkimi momentami i innymi rzeczami. Problem jest taki że fakt, są one opisane ale znajdują się np. w dziale RAMA I NADWOZIE. A na zdjęciach z książki one są po prosu w "okolicach zadupka".
Próbowałem na wszelkie sposoby ale to nigdzie nie pasuje
Próbowałem na wszelkie sposoby ale to nigdzie nie pasuje

- MarcinZarembaPhotography
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości