Problem Elektryka RS 125
• Strona 1 z 1
Problem Elektryka RS 125
Witam mam problem z Aprilia Rs 125 otóż zmieniłem kierunki na led a co za tym idzie przerywacz kupiłem do kierunkowskazów led musiałem rozwalić kostkę co się wpina do przerywacza zęby zmienić ustawienie kabli no i wszystko działało raz a raz nie tu jest moje pierwsze pytanie co jeszcze mogę zrobić a druga sprawa jest apka mi się zatarła i musiałem zawieźć ja do mechanika na przyczepie mi się przewróciła na szczęście nie spadła z przyczepy ale coś jest teraz nie tak ponieważ gdy włączam lewy kierunkowskaz wywala bezpiecznik prawy działa no może nie perfekcyjnie ale działa a lewy nie zanim się przewróciła wszystko chodziło pytanie co mam teraz sprawdzić co możne być przyczyna.Pozdrawiam
- Norbert8000
- Świeżak
albo ma działać albo nie. jak to raz działa raz nie ? albo uszkodzony masz ten przerywacz, albo cos źle podpiałes, albo cos nie łączy.
jak to kierunkowskaz moze działac ale nie perfekcyjnie ? skoro wywala bezpiecznik to sie robi gdzies zwarcie, obstawiam ze problemem jest twoja ingerencja w układ
jak to kierunkowskaz moze działac ale nie perfekcyjnie ? skoro wywala bezpiecznik to sie robi gdzies zwarcie, obstawiam ze problemem jest twoja ingerencja w układ
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
- Norbert8000
- Świeżak
Bez sensu, też zmieniałem na LED ale znalazłem kompatybilny przerywacz plug&play bez ingerencji w instalację.
Co do bezpiecznika - po upadku mogły zewrzeć się przewody stąd przepala się bezpiecznik chroniąc układ przed skutkami zwarcia. Znajdź przyczynę, absolutnie nie instaluj większych bezpieczników bo wymienisz instalację. Już ingerencja w nią okazała się niezbyt szczęśliwa...
Co do bezpiecznika - po upadku mogły zewrzeć się przewody stąd przepala się bezpiecznik chroniąc układ przed skutkami zwarcia. Znajdź przyczynę, absolutnie nie instaluj większych bezpieczników bo wymienisz instalację. Już ingerencja w nią okazała się niezbyt szczęśliwa...
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości