Obudowa GoPro
• Strona 1 z 1
Obudowa GoPro
Witam wszystkich. Koledzy i koleżanki mam problem, mianowicie zakupiłem ostatnio nową kamerę GoPro i była ona oryginalnie w obudowie wodoszczelnej. Chciałem ją dzisiaj wyjąć z tej obudowy i za cholerę nie chce z niej wyjść. Czy ma ktoś z Was jakieś doświadczenie lub sposób jak wyjąć ciasnosiedzące gopro z obudowy? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i rady.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
ZR7ZR7 - Świeżak
-
Croowab - Bywalec
Croowab, bardziej chodziło mi o to jak wyciągnąć całą kamerę gopro z tej przezroczystej obudowy
Jest to model Hero i okazało się, ze kamera jest wbudowana w obudowę i nie da się jej wyciągnąć ani wymienić baterii. Ktoś może ma tą kamerę i może opisać jak się spisuje, jaka jest żywotność akumulatora?

-
ZR7ZR7 - Świeżak
-
Croowab - Bywalec
Wybacz, byłem przekonany że wszystkie GoPro mają wymienną obudowę
Żeby nie zakładać nowego tematu, zapytam tutaj przy okazji.
Widziałem że niektórzy montują swoje kamery na szczęce kasku. Powierzchnia ta jest dość mocno zaokrąglona, w jaki sposób więc przylepiają oni przylepce? Nawet te profilowane nie są tak wygięte jak szczęka w kasku. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Żeby nie zakładać nowego tematu, zapytam tutaj przy okazji.
Widziałem że niektórzy montują swoje kamery na szczęce kasku. Powierzchnia ta jest dość mocno zaokrąglona, w jaki sposób więc przylepiają oni przylepce? Nawet te profilowane nie są tak wygięte jak szczęka w kasku. Z góry dzięki za odpowiedzi.
-
ZR7ZR7 - Świeżak
Jak tylko przeczytałam Twój pierwszy post to byłam pewna, że to Hero, bo też taką mam
Użytkowałam ją w tamtym sezonie i jestem z niej zadowolona. Nagrania i zdjęcia są przyzwoitej jakości, bateria trzyma dość dobrze. Zwykle zabieram ze sobą w trasę power bank i ładuję ją, gdy dotrę na miejsce, by móc z niej korzystać w drodze powrotnej.

-
Ruda_Małpa - Świeżak
Jak montują? Lepią przylepiec w miejscu, gdzie kask jest jeszcze w miarę równy:
Osobiście nie chciał bym mieć kamery na szczęce w czasie gleby, ale co kto lubi
.

Osobiście nie chciał bym mieć kamery na szczęce w czasie gleby, ale co kto lubi

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości