Szybka do kasku Uvex. SkÄ…d? Oraz przyciemniana, czy nie?
• Strona 1 z 1
Szybka do kasku Uvex. SkÄ…d? Oraz przyciemniana, czy nie?
Witam wszystkich,
Orientuje się może ktoś czy jest możliwość zamówienia skądś szybki do kasku Uvex Comanche?
Jakiś oficjalny dealer? Szukam już od tygodnia i nic... Tzn, jest jedno źródło, ale wydaje mi się, że ceny są lekko zawyżone...
Szybka, pasuje również do:
Boss 510 Compact
Boss 515
Boss 530
Boss 2000
Boss 4000
Comanche
Daytona 2000
Daytona 3000
Flash
Hero
K-One
A drugie pytanie, czy warto kupować przyciemnianą szybę? Czy będzie problem w godzinach wieczornych?
Pozdrawiam
Orientuje się może ktoś czy jest możliwość zamówienia skądś szybki do kasku Uvex Comanche?
Jakiś oficjalny dealer? Szukam już od tygodnia i nic... Tzn, jest jedno źródło, ale wydaje mi się, że ceny są lekko zawyżone...
Szybka, pasuje również do:
Boss 510 Compact
Boss 515
Boss 530
Boss 2000
Boss 4000
Comanche
Daytona 2000
Daytona 3000
Flash
Hero
K-One
A drugie pytanie, czy warto kupować przyciemnianą szybę? Czy będzie problem w godzinach wieczornych?
Pozdrawiam
- lewy34ra
- Świeżak
Z tego co się orientuję, to UVEX zakończył produkcję i wsparcie kasków motocyklowych. Co do ceny, lustrzanka do mojego RPHA kosztuje ~500zł
. A czy ciemna szyba będzie przeszkadzać? W słoneczny dzień spoko, wieczorem? W zależności jak bardzo przyciemniona jest szyba, ale tak obrazowo, załóż sobie okulary przeciwsłoneczne ze szkłami kat. 3 - dark smoke, albo kat.2 - light smoke, i zobacz, czy da się jeździć
.
Przyciemniana szyba ma sens, jeżeli IMO, jeździsz wyłącznie w słoneczne dni, albo wozisz ze sobą drugą szybę.

Przyciemniana szyba ma sens, jeżeli IMO, jeździsz wyłącznie w słoneczne dni, albo wozisz ze sobą drugą szybę.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
No i chyba masz rację... Żaden sklep w Polsce nie ma pojęcia o istnieniu tych szybek, a na e-bay koszt 280zł...
Tragedia... Zamówiłem drugi kask Boss z dobra szybką i będę przekładał
Wyszło 3 razy taniej, niż nowa szybka z DE...
A co do przyciemnienia to faktycznie, chyba nie pewnie bym się czuł w okularach przeciwsłonecznych o zmierzchu;)
Dzieki i pozdrawiam
Tragedia... Zamówiłem drugi kask Boss z dobra szybką i będę przekładał

A co do przyciemnienia to faktycznie, chyba nie pewnie bym się czuł w okularach przeciwsłonecznych o zmierzchu;)
Dzieki i pozdrawiam
- lewy34ra
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości