Biały kask - utrzymanie czystości i wygląd po kilku sezonach
• Strona 1 z 1
Biały kask - utrzymanie czystości i wygląd po kilku sezonach
Przymierzam się do zakupu białego kasku. Bardzo mi się podobają białe kaski, jednak zastanawiam się jak taki kask będzie wyglądał po 2-3 sezonach?
Jeżdżę w każdą pogodę praktycznie 9-10 miesięcy w roku, wchodzi więc w grę deszcz, kurz, błoto, owady itd.
Trochę się obawiam jak zniesie to biały lakier. Na czarnym jakoś to było
Pytanie do posiadaczy takowych - jak i czym czyścicie takie kaski żeby jak najdłużej zachować ich oryginalną kolorystykę?
Jak wasze białe kaski wyglądają po kilku sezonach?
Jeżdżę w każdą pogodę praktycznie 9-10 miesięcy w roku, wchodzi więc w grę deszcz, kurz, błoto, owady itd.

Trochę się obawiam jak zniesie to biały lakier. Na czarnym jakoś to było

Pytanie do posiadaczy takowych - jak i czym czyścicie takie kaski żeby jak najdłużej zachować ich oryginalną kolorystykę?
Jak wasze białe kaski wyglądają po kilku sezonach?
-
tecto - Świeżak
O Gościu! No bez przesady
Mam biały kask 7 lat i nie rozumiem, czemu miałoby coś być nie tak? Przecież to lakier
Gdyby to był jakiś mat to może jakieś tłuste plamy - ale nie sądzę. Ostatnio widziałem jak ktoś na białym miał coś o konsystencji gumy - to gość ze sklepu wziął i w 30 sek to spolerował jakimś urządzeniem z Lidla.

Mam biały kask 7 lat i nie rozumiem, czemu miałoby coś być nie tak? Przecież to lakier

Gdyby to był jakiś mat to może jakieś tłuste plamy - ale nie sądzę. Ostatnio widziałem jak ktoś na białym miał coś o konsystencji gumy - to gość ze sklepu wziął i w 30 sek to spolerował jakimś urządzeniem z Lidla.
-
GoRideYourself - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości