Motocykl uniwersalny do 20 tyÅ›.
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Motocykl uniwersalny do 20 tyÅ›.
9000km przez 8 lat 
1125km rocznie. liczac jade 6 miesiecy w roku, 187.5km na miesiac. 4 weekendy - 46km w weekend.
Cos mi to dziwnie przypomina historie pewnej Diversion z "niskim przebiegiem"
Ile lat motocykl stal rozbity na zlomie zagranicznym?

1125km rocznie. liczac jade 6 miesiecy w roku, 187.5km na miesiac. 4 weekendy - 46km w weekend.
Cos mi to dziwnie przypomina historie pewnej Diversion z "niskim przebiegiem"

Ile lat motocykl stal rozbity na zlomie zagranicznym?
-
ChaoticBiker - Stary Wyjadacz
No panie, nie przetłumaczysz choćbyś nie wiem jak się starał...
- coolmen77
- Świeżak
"ChaoticBiker" ;
Moto od nowosci jezdzone w Niemczech. Nie bede sie z nikim przegadywal czy to krecone czy nie bo to nie Polska ze bezkarnie mozna (jeszcze) licznik krecic. Pojazd sprzedawany u dealera z wpisem bezwypadkowy gdyby takowy mial dealer bylby pozamiatany. Nie kupije nic u "ciemnych przyjaciol"
Nastepna sprawa, kupujac w Niemczech u dealera, dostajesz gwarancje na rok.
Sam jezdze dieslem z 2010 r ktory ma 80.000 km. Tez powiesz ze stal po wypadku? Moja zona jezdzi autkiem z 2006r i robi 4 tys rocznie. Moj ojciec ma auto z 2000 r w Polsce od nowosci i ma 60 tys przejechane. Jest mozliwe? jest.
Jest kupa ludzi ktorzy cos kupia i szybko sie znudzi. Zwlaszcza moto. Poza tym, posmigam z 2, moze 3 sezony i bedzie zmiana.
LWG
Moto od nowosci jezdzone w Niemczech. Nie bede sie z nikim przegadywal czy to krecone czy nie bo to nie Polska ze bezkarnie mozna (jeszcze) licznik krecic. Pojazd sprzedawany u dealera z wpisem bezwypadkowy gdyby takowy mial dealer bylby pozamiatany. Nie kupije nic u "ciemnych przyjaciol"

Nastepna sprawa, kupujac w Niemczech u dealera, dostajesz gwarancje na rok.
Sam jezdze dieslem z 2010 r ktory ma 80.000 km. Tez powiesz ze stal po wypadku? Moja zona jezdzi autkiem z 2006r i robi 4 tys rocznie. Moj ojciec ma auto z 2000 r w Polsce od nowosci i ma 60 tys przejechane. Jest mozliwe? jest.
Jest kupa ludzi ktorzy cos kupia i szybko sie znudzi. Zwlaszcza moto. Poza tym, posmigam z 2, moze 3 sezony i bedzie zmiana.
LWG
- Kizior77
- Świeżak
Z doświadczenia swego i swoich znajomych śmiem przypuszczać, że co najmniej połowa polskich autoryzowanych dealerów kręci wałki nie gorsze od innych sprzedawców 

- coolmen77
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości