[biblioteka] Rozszerzona rzeczywistość dla...
• Strona 1 z 1
[biblioteka] Rozszerzona rzeczywistość dla...
Dyskusja na temat: Rozszerzona rzeczywistość dla motocyklistów, która się uda
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rozszerzona rzeczywistość dla motocyklistów, która się uda
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rozszerzona rzeczywistość dla motocyklistów, która się uda
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Osobiście przydałoby mi się coś takiego do nawigacji i od dawna ślinię się na widok zbajerowanych hełmów używanych w śmigłowcach Apache, tak więc jestem za. Akurat wskazania "zegarów" są dla mnie ważne i choćby tylko informacja o prędkości ułatwiłaby mi życie. Patenty ze słuchawkami, bluetoothami i ekranami montowanymi na kierownicy mają swoje istotne wady. Ale mimo to już teraz pojawia się kilka pytań. Czy da się toto zintegrować z dowolnym kaskiem? Czy da się tego używać razem z okularami korekcyjnymi? Z blendą przeciwsłoneczną? Co się stanie z tym kawałkiem "szkiełka" i moim okiem w sytuacji nieszczęśliwego zdarzenia drogowego? Czy podstawowa funkcjonalność nie zostanie zasypana pod masą niepotrzebnych funkcji dodatkowych lub pokrętnego sposobu obsługi? Czy cena będzie rozsądna?<br><hr>pirx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w końcu już dawno powinny być takie systemy zintegrowane z kaskiem i wyświetlana informacje na szybce kasku <br><hr>motorek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tylko na wzór HUD'ów z maszyn bojowych powinno to wskazywać "wrogów" i ich radary.<br><hr>hkmp57
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tylko na wzór HUD'ów z maszyn bojowych powinno to wskazywać "wrogów" i ich radary.<br><hr>hkmp57
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości