Tor crossowy dla poczujÄ…cego. kujawsko pomorskie i okolice
• Strona 1 z 1
Tor crossowy dla poczujÄ…cego. kujawsko pomorskie i okolice
Witam.
Ostatnio zakupiłem sobie nową maszynę czyli Yamahe YZF 250.Dodam że mam 16 lat i jest to moja druga crossówka.Pierwszą crossówką był chinol którym jeździłem tylko po polach i bezdrożach,ale teraz mam ochote pojeździć po torach.Byłem juz na torze w Sulnówku koło Swiecia i niestety nie dałem rady na nim jeździć (tor piaskowy).I teraz pytanie: Jaki polecacie tor dla początkujacego?(kujawsko pomorskie i okolice) Chodzi mi o to bym na nim "ujechał".Słyszałem o kwidzynie ale nie wiem czy warto tam jechać.Może jakieś tory gliniaste?
Twarde?
Za wszystkie odp z góry dziekuje
Pozdrawiam
Ostatnio zakupiłem sobie nową maszynę czyli Yamahe YZF 250.Dodam że mam 16 lat i jest to moja druga crossówka.Pierwszą crossówką był chinol którym jeździłem tylko po polach i bezdrożach,ale teraz mam ochote pojeździć po torach.Byłem juz na torze w Sulnówku koło Swiecia i niestety nie dałem rady na nim jeździć (tor piaskowy).I teraz pytanie: Jaki polecacie tor dla początkujacego?(kujawsko pomorskie i okolice) Chodzi mi o to bym na nim "ujechał".Słyszałem o kwidzynie ale nie wiem czy warto tam jechać.Może jakieś tory gliniaste?
Twarde?
Za wszystkie odp z góry dziekuje
Pozdrawiam

- Burn99
- Świeżak
na kazdym trzeba probować... pojeździj po róznych torach i pocwicz, zobacz który ci najlepeij leży.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości