Kaski AGV
• Strona 1 z 1
Macałem ten kask. Z + do w zestawie masz chyba 3 rodzaje ząbków do otwierania szybki, a więc łatwo można dobrać coś pod siebie, mniej lub bardziej uchylać szybkę.
Z - dla mnie to otwieranie wlotu na szczęce od środka kasku. Bez rękawic jest ok, ale w rękawicach średnio to wypada.
Z - dla mnie to otwieranie wlotu na szczęce od środka kasku. Bez rękawic jest ok, ale w rękawicach średnio to wypada.
-
setup - Świeżak
Posiadam taki kask ma plusy i ma minusy. Moim zdaniem minusem tego kasku jest to że brak pinlocka w oryginalnej szybie tylko jest antifog który nie zawsze jest wydajny można kupić szybę z pinlockiem ale to dodatkowy koszt.
Jak byłbyś zainteresowany takim kaskiem w rozmiarze m to daj znać na pw
Jak byłbyś zainteresowany takim kaskiem w rozmiarze m to daj znać na pw
- biker22
- Świeżak
Kask NALEŻY PRZYMIERZYĆ. Lepszy gorszy kask, ale idealnie dopasowany, niż najlepszy latający na łbie albo go uciskający jak imadło. Jeżeli nie masz doświadczenia z kaskami (skoro pytasz, zamiast iść do sklepu i sam przymierzyć), to kup na początek tańszy taki za 600-800zł (Nolan, Shark, HJC) zamiast ładować się w te droższe tylko dlatego, że mają znaczek Shoei. Jak już będziesz miał własne doświadczenia i będziesz wiedział na co zwrócić uwagę, to nie będziesz pytał na forum i sam sobie poradzisz.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości