• Strona 1 z 1
Siemka,Czy jak kupie moto co ma wbite w dowodzie 35kw to czy normalnie zarejestruje pod a2,chodzi o to że kupie moto zblokowane albo nawet odblokowane(w dowodzie 35kw). To czy oni tam nie sprawdzają że np ta 600cm ma oryginalnie więcej niż 35kw i trzeba mieć te wszystkie papiery na to i wgl..
Czy po prostu że jest 35kw okej można rejestrować na A2
Chodzi o to że nie wiem jak oni na to patrzą
LiczÄ™ na SzybkÄ… Odpowiedz Piona:D
. Nie wiem co Ci po informacji jezeli nie bedziesz jej w stanie wykorzystac. Pisac potrafisz, z czataniem a co wazniejsze z mysleniem troche gorzej. Nie potrafiles nawet przeczytac i pomyslec, ze to pytanie powinno byc zadane w dziale PRAWO
Czy po prostu że jest 35kw okej można rejestrować na A2
Chodzi o to że nie wiem jak oni na to patrzą
LiczÄ™ na SzybkÄ… Odpowiedz Piona:D
. Nie wiem co Ci po informacji jezeli nie bedziesz jej w stanie wykorzystac. Pisac potrafisz, z czataniem a co wazniejsze z mysleniem troche gorzej. Nie potrafiles nawet przeczytac i pomyslec, ze to pytanie powinno byc zadane w dziale PRAWO
Ostatnio edytowano 29/10/2016, 12:51 przez patrykwariatgm4l, łącznie edytowano 1 raz

- patrykwariatgm4l
- Świeżak
- patrykwariatgm4l
- Świeżak
patrykwariatgm4l napisał(a):czyli nawet jak mam prawko am to moge sb 600ccm rejestrować?
Rejestrowac mozesz na siebie kazdy pojazd.
Rejestracja niema absolutnie nic wspolnego z prawem poruszania sie jakimkolwiek pojazdem po drogach publicznych.
Zarejestrowac na siebie pojazd moze slepy, in´walida pozbawiony rak, nog, i mozgu.
TAk jak powiedzial Fugu.
Nie bedziesz mial prawa poruszania sie tym motocyklem jezeli nie spelniasz warunkow.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
-
ChaoticBiker - Stary Wyjadacz
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości