problem z owiewkami do nsr'ki
• Strona 1 z 1
problem z owiewkami do nsr'ki
Witam ostatnio miałem mały wypadek - nie wyrobiłem na zakrecie, naszczescie nic mi nie jest, ale owieki od moto sie troszke połamały
( i nie wiem gdzie moge je dostac?? Honda nsr R 1999r. Prosze o pomoc i odpowiedzi jesli nie na forum to na gg 4028293. Z góry dzięki

- gorki89
- Świeżak
W sklepie Hondy za jednyne 1052 zł brutto za sztuke
posklejaj sobie!!!!! weź lutownice w ape i spwawaj wszystko ja mam u siebie z 10 róznych owiewek i wszystkie sobie sklejałem z 5 części robiłem jedną owiewke gdzie mi brakowało to dotapiałem plastiku potem szpachla potem podkład

posklejaj sobie!!!!! weź lutownice w ape i spwawaj wszystko ja mam u siebie z 10 róznych owiewek i wszystkie sobie sklejałem z 5 części robiłem jedną owiewke gdzie mi brakowało to dotapiałem plastiku potem szpachla potem podkład
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem 

-
VCO - Świeżak
Chyba lepiej daj komuś żeby Ci pospawał je profesjonalnie, bo tylko spartolisz je! Pozatym was to chyba Bozia opuściła, tego typu plastiki lutownicą będziecie kleić?
Powodzenia życzę, jedno konkretniejsze walnięcie dłonią w plastiki i się połamią jak zapałki...
Jeszcze raz tłumacze, daj zarobić komuś kto się na tym zna i ma odpowiednie elektrody do tego typu plastików, to nie jest wszystko takie proste jak się większości wydaje. Będziesz miał przynajmniej zrobione profesionajnie i dokładnie, ty będziesz zadowolony i wykonawca. Aha, możesz mu powiedzieć, żeby polożył jeszcze warstwę żywicy poliestrowej, to będziesz miał mocniejsze plastiki na przyszłość.
No i nie zapomnij, aby zanieść plastiki do lakiernika, który też potrafi się obsługiwać pistoletem, a nie tak jak niektórzy odstawiać fuszerę.
Pozdro

Jeszcze raz tłumacze, daj zarobić komuś kto się na tym zna i ma odpowiednie elektrody do tego typu plastików, to nie jest wszystko takie proste jak się większości wydaje. Będziesz miał przynajmniej zrobione profesionajnie i dokładnie, ty będziesz zadowolony i wykonawca. Aha, możesz mu powiedzieć, żeby polożył jeszcze warstwę żywicy poliestrowej, to będziesz miał mocniejsze plastiki na przyszłość.
No i nie zapomnij, aby zanieść plastiki do lakiernika, który też potrafi się obsługiwać pistoletem, a nie tak jak niektórzy odstawiać fuszerę.
Pozdro
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
No to jak zimno, to lepiej zakładaj jakieś getry, kalesony, ochraniacze, cokolwiek byle by Ci ich nie przewiewało, bo możesz się zdziwić za jakiś czas jak bolą przewiane kolana, wiem, bo testowałem
Także lepiej coś na nie załóż, bo będziesz potem płakał

Także lepiej coś na nie załóż, bo będziesz potem płakał

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
Najpierw daj do pospawania a potem od spodu zasmaruj żywicą i daj mate jak złapie to lepiej niż nowe min 3 razy smaruj taki zestaw do naprawy kupisz w każdym sklepie z lakierami samochodowymi za ok 18 zł. A od zewnętrznej strony ponacinaj delikatnie rysy pęknięć i daj w te miesca szpachle elastyczną jak wyschnie wyszlifuj dopiero potem podkład specjalny do plastiku i na to lakier.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe