Koniec sezonu początek zmian...
• Strona 1 z 1
Koniec sezonu początek zmian...
Witam was, przez ostatni czas zastanawiałem się nad zmianą moto (dosyć lęciwej ZZR 600) na coś większego i bardziej sportowego. Wybór padł na Suzuki GSX-R 750 model K3. Możecie mi podpowiedzieć jakie są najczęstsze problemy z tym motocyklem i na co głównie zwracać uwagę przy zakupie?
Pozrdawiam
Pozrdawiam
- RoooM
- Świeżak
Miałem k4 (zdecydowanie ładniejszy) i generalnie ejst to dopracowany motocykl.
jezeli trafisz zadbaną serwisowaną sztukę to będziesz zadowolony.
Problem w tym, że takich motocykli nikt nie kupuje na dojazdy do rpacy, to są konie do za@#$%lania.
jezeli trafisz zadbaną serwisowaną sztukę to będziesz zadowolony.
Problem w tym, że takich motocykli nikt nie kupuje na dojazdy do rpacy, to są konie do za@#$%lania.
-
Croowab - Bywalec
Croowab napisał(a): takich motocykli nikt nie kupuje na dojazdy do rpacy, to są konie do za@#$%lania.
Dokladnie !
i do lamania przepisow
ze ledwo nadazylem
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
szukam dokładnie tego samego co Ty
Największym problemem jest znalezienie sztuki, która nie zaliczyła kilku gleb za dużo albo nie była katowana do nieprzytomności.
Z tego co wiem od strony technicznej nie było z nimi problemów
Największym problemem jest znalezienie sztuki, która nie zaliczyła kilku gleb za dużo albo nie była katowana do nieprzytomności.
Z tego co wiem od strony technicznej nie było z nimi problemów
-
stolaris - Świeżak
andy7 napisał(a):Croowab napisał(a): takich motocykli nikt nie kupuje na dojazdy do rpacy, to są konie do za@#$%lania.
Dokladnie !
i do lamania przepisow
ze ledwo nadazylem
Nie wiem o czym mówisz
Uczyłem się od Ciebie łamać przepisy!!!
Z tego co zdążyłem wyczytać to nie cierpią te modele na problemy techniczne, cierpią tylko na problemy z kierownikami.
Można trafić dobrą sztukę. Ot mój sąsiad gsx-r1000 k3 dojeżdza do pracy, spokojnie!
-
Croowab - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A