Przejażdżka :)
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Amasunda napisał(a):Senekkorzenna?czy ja lamie regulamin?przeczytalam go I nie widze nic zlego w tym ze ,pytam o przejazdzke:-)pozdrawiam!
Chodziło o pisanie post pod postem, co Seweryn był uprzejmy zedytować :>
Nie wolno

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
starqaz napisał(a):a nie bałabyś się jechać z obcą osobą? Nie znasz go, nie wiesz jakim jest kierowcą i nie masz oporów?
Racja, przecież na tym forum są sami zboczeńcy.

Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
No niby masz racje,a z drugiej strony jak ludzie poznaja sie na czatach,portalach randkowych,ryzyko jest takie samo:-)a jesli wlasnie czescia adrenaliny I przygody jest wlasnie jazda z kims obcym nowo-poznanym?lub jesli nie ma sie znajomych sprawdzonych posiadajacych motocykl?Bardzo pragne kupic swoj wlasny wymarzony,ale jak narazie nie mialabym gdzie go trzymac:-(zrobie remont garazu to nawet wtedy nie wiem czy kolo mojego auta zmiesci sie ta druga milosc jaka jest motocykl:-( taki zywot ehh
- Amasunda
- Świeżak
Amasunda napisał(a):jak to dziecko przejazdzki na kucyku a z braku laku prosiak sie nada:-D
To dziecko wiedziało czego chce - napakowanego czarnego brudnego śmierdzącego knura z porządnym odejściem, a nie jakiegoś pedalskiego konika.
Kucyki są dla dziewczyn

-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):Amasunda napisał(a):jak to dziecko przejazdzki na kucyku a z braku laku prosiak sie nada:-D
To dziecko wiedziało czego chce - napakowanego czarnego brudnego śmierdzącego knura z porządnym odejściem, a nie jakiegoś pedalskiego konika.
Kucyki są dla dziewczyn

Tutaj jest wersja sportowa knura, brak ESP, ABS, TC, AC, ERG, DPF itd. i jak lacia pali przy starcie

-
Angler - Bywalec
-
Ruda_Małpa - Świeżak
melvin napisał(a):I co ktoś już przewiózł koleżankę?
Ruda wydaje mi się, że znalazłbym z tobą wspólny język...
Nikt nie przewiozl,wszyscy woza siebie lub maja kogo wozic i nie maja pozwolenia😝Nic,zostaje mi rozbudowa garazu lub szukanie gdzies tam indziej i bede smigac jak te panie w filmiku ponizej😃Pozdrawiam!
https://www.youtube.com/watch?v=3ZJkxzB ... 109.344291
- Amasunda
- Świeżak
Amasunda napisał(a):bede smigac jak te panie w filmiku ponizej😃Pozdrawiam!
https://www.youtube.com/watch?v=3ZJkxzB ... 109.344291
Raczej nie, w kuchni nie ma takiej szerokiej jezdni

-
Walenty - Moderator
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5