Problem z odpalaniem
• Strona 1 z 1
Problem z odpalaniem
Cześć , problemów część następna . Podczas gdy odpalałem swoją Hondę CRM 125 , zablokował mi się kopniak , wolałem nie ruszać poczytałem na forum , zdecydowałem się na rozebranie silnika okazało się że kopniak wypadł z takiej sprężynki , udało mi się to naprawić , złożyłem motocykl no i tu zaczyna się problem mianowicie :
Motocykl nie odpala na kopniaka , nie reaguje na gaz ( ruchy manetka ) , skrzynia biegów nie odbija . Czego to może być przyczyna ?
Motocykl nie odpala na kopniaka , nie reaguje na gaz ( ruchy manetka ) , skrzynia biegów nie odbija . Czego to może być przyczyna ?
- Obi23
- Świeżak
zepsutego motocykla
przyczyn moze byc setki..
czemu nie odpala ? moze nie ma paliwa ? moze nie przekręcasz kluczyka... a moze silnik do remontu - kto to może wiedziec
nie reaguje - to moze zerwana linka ?
skrzynia biuegów nie odbija - coś źle poskłądane, źle zdystansowane, albo zapieczone

przyczyn moze byc setki..
czemu nie odpala ? moze nie ma paliwa ? moze nie przekręcasz kluczyka... a moze silnik do remontu - kto to może wiedziec

nie reaguje - to moze zerwana linka ?
skrzynia biuegów nie odbija - coś źle poskłądane, źle zdystansowane, albo zapieczone
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
gdzies w listopadzie moze bede w Lublinie to moge ci rzucic na to okiem
ale pewnie do tej pory bedziesz wolał miec maszyne gotowa. ale jc odzywaj sie kiedys - p.s nie jestem mechanikiem wiec nie cenie sie jak mechanicy 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Wielkie dzięki henio , po raz kolejny mi pomagasz i oferujesz swoją pomoc
zamiast postowac zacznę niedługo walić do Ciebie na prv xd w listopadzie to chciałbym jeszcze nim poszalec
ale jak coś to wiem gdzie cię szukać 

- Obi23
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości