Zobacz wÄ…tek - Poszukiwany kompan do latania :)
NAS Analytics TAG

Poszukiwany kompan do latania :)

Enduro, Cross
_________

Poszukiwany kompan do latania :)

Postprzez Astrapii'16 » 30/8/2016, 12:49

Halo halo! :D
od tego sezonu stałam się posiadaczką ktmsx85
Jako świeżak :oops: nie znam jeszcze za wiele osób z którymi mogłabym pojeździć więc jak by ktoś z Was planował zabłądzić w okolicy Zielonek, Skały, Korzkwi, Wielkiej Wsi, Tomaszowic lub gdziekolwiek koło Krakowa :D to bardzo chętnie się przyłączę!
:D

a i generalnie mam też mini przyczepkę jakby się trzeba było dalej przemieścić :)
"This may shock some of you but there are woman who are kick ass drivers, love sex, hate talking during movies, don't want your money, and always say exactly what they mean."
Astrapii'16
Świeżak

Postprzez henio12323 » 30/8/2016, 20:28

koło krakowa jest pełno miejscówek i osób ;P wystarczy w niedziele pewnie gdzies podjechać do lasu./ na tor... i zapewne sie na kogos natrafi :D
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Postprzez Astrapii'16 » 31/8/2016, 08:52

Najwyraźniej ci wszyscy ludzie się chowają jak jadę :) czy w niedzielę czy w tygodniu...

Koło siebie mam OPN i mnóstwo ścieżek rowerowych na których jest dużo turystów dlatego pytałam o kogoś kto lepiej ode mnie zna okolicę.

Wygląda na to, że jesteś obeznany w temacie to może mi podasz jakieś konkretne lasy po których można jeździć motocyklem......
"This may shock some of you but there are woman who are kick ass drivers, love sex, hate talking during movies, don't want your money, and always say exactly what they mean."
Astrapii'16
Świeżak

Postprzez henio12323 » 31/8/2016, 20:17

no ja akurat krakowa i okolic to nie znam zupełnie. ale wiem że tam jeździ mnóstwo osób... poszukaj jakiejś szkółki - ich też tam jest kilka. np trialowych wiem że kilka jest. po jakims terenie cie oprowadzą na pewno.

jeżeli chodzi o sam wjazd do lasu - w Polsce obowiązuje zakaz wjazdu pojazdom silnikowym do lasu. jedyna opcja żeby wjechać to jak przez las biegnie droga gminna ( czyli taka łącząca np dwie wsie, jest nieutwardzona zazwyczaj, i widac ze wjezdzają tam samochody np grzybiarze) wtedy mozesz w zasadzie jeździc do bólu o ile 'masz uprawnienia"

inna opcja to jak las jest prywatny, i nie ma tam zadnych działan typu natura 2000 itp
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości

na górê