Nsr na Streeta
• Strona 1 z 1
Nsr na Streeta
Mam kilka pytan co do przerobienia nsrki 125 na typowego streeta, nie wiem czy mam pisac tu czy w stowarzyszeniu ale tam takie tematy sa wywalane wiec pisze tu. Jak narazie mam ta nsrke na nastepny sezon kupuje sobie napewno jakas 6tke, a nske chce zrobic na sf pytanie czy w ogole to sie oplaca czy da sie isc na gume tak jak wieksze pojemnosci , jakie zebatki wsadzic zeby cos to sie unosilo(ale nie zebym musial strzelac z calego sprzegla:/ ). W mechanice moto jestem zoltodziobem no ale mam zajawke, 2 pytaniem jak wsadzic kierownice od enduro. Mam jeszcze pare pytan ale najpierw czekam na odp czy da sie tym dobrze "stuntowac "
ps.
Jak nie masz niczego do powiedzenia na temat, to nie dogaduj nie obrazaj
prosze:]
ps.
Jak nie masz niczego do powiedzenia na temat, to nie dogaduj nie obrazaj

- genek
- Świeżak
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Sprzedałbym ją i kupił jakas wiekszą pojemnosc ( bo dostaniesz za ta kase) przerobiona juz na SF lub ja wlasnie przerobic 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
A ile masz lat?
NSR to małe gówienko dla małolatów , sam na tym jezdzilem jak mialem 15 lat.........
A do stuntu w ogole sie nie nadaje.. Pamiętam ze bez strzelenia ze sprzęgła i poderwania kiery ni wuja nie szło. Większa zebatka dała by tylko to ze na starcie nie musialbys strzelac z sprzęgła...
W ogóle 28.5km nie idzie... w porównaniu do 130kg w stanie suchym o ile dobrze pamietam..
NSR to małe gówienko dla małolatów , sam na tym jezdzilem jak mialem 15 lat.........
A do stuntu w ogole sie nie nadaje.. Pamiętam ze bez strzelenia ze sprzęgła i poderwania kiery ni wuja nie szło. Większa zebatka dała by tylko to ze na starcie nie musialbys strzelac z sprzęgła...
W ogóle 28.5km nie idzie... w porównaniu do 130kg w stanie suchym o ile dobrze pamietam..
- pk.
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości