Yamaha Yz 450 F 2012 OBIEG OLEJU
• Strona 1 z 1
Yamaha Yz 450 F 2012 OBIEG OLEJU
Witam
Zakupiłem yamahe yz 450 F 2012r
Zaraz po zakupie dziwiło mnie to ze nie pokazuje oleju w oczku.
Następnego dnia zmieniłem olej i filtr wlałem 1litr i nadal brak oleju w oczku dolałem jeszcze 300 ml i nic to samo . widac ze delikatnie chlapie sie olej po tym oczku ale nie ma stanu
zadzwonilem do sprzedawcy twierdzi ze w moto została zamontowana inna pompa wydajniejsza i jest jeden obieg tak jakby bez suchej miski ktos mi to wyjasni
Pytanie czy nie rozwale silnika . Po odkreceniu szpilki kontrolnej jest stan oleju w silniku , sprawdzalem rowniez cisnienie oleju w glowicyu jest ok .
Pytanie co z tym oczkiem kontrolnym
Zakupiłem yamahe yz 450 F 2012r
Zaraz po zakupie dziwiło mnie to ze nie pokazuje oleju w oczku.
Następnego dnia zmieniłem olej i filtr wlałem 1litr i nadal brak oleju w oczku dolałem jeszcze 300 ml i nic to samo . widac ze delikatnie chlapie sie olej po tym oczku ale nie ma stanu
zadzwonilem do sprzedawcy twierdzi ze w moto została zamontowana inna pompa wydajniejsza i jest jeden obieg tak jakby bez suchej miski ktos mi to wyjasni
Pytanie czy nie rozwale silnika . Po odkreceniu szpilki kontrolnej jest stan oleju w silniku , sprawdzalem rowniez cisnienie oleju w glowicyu jest ok .
Pytanie co z tym oczkiem kontrolnym
- tweety450mx2t
- Świeżak
hmm zadzwon do sprzedawcy i nich ci wszystko wyjaśni. ile masz lać teraz oleju itp itd.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości