Pierwsza 125tka
• Strona 1 z 1
Pierwsza 125tka
Witajcie. Jako że planuje kupić w najbliższym czasie coś do kategorii B. Interesują mnie nakedy 125 4T. Wcześniej miałem za lebka motorynki wski itd. chinola i coś z am6. Jeździłem przelotowo Dt125R na gianelli i xlr125. Dwusuwa odrzuciłem z związku z paliwozernoscia . A ten motocykl chce już utrzymać w 110% sam. Oglądałem DR 125 i chyba to bylo totalne padło bo mocy nie mialo wcale, ponieważ nie bylo jakiej kolwiek reakcji na gaz. Jeździłem wyżej wymieniona xlr 125 i odczucia byly naprawdę zupełnie inne. Dlatego zrezygnowałem z enduro na poczet nakedow. Jadę na oględziny Hondy CBZ125F. Naprawdę fajny motocykl. Doradzcie na co być wyczulonym przy oględzinach takiego pojazdu. Hondzia ma silnik bodjaze JC-23 z 6 biegowa skrzynia. Montowany bodajże w CLR
- damiiik
- Świeżak
Hyosung gt 125 mam i polecam, osiągi niezłe silnik 2-cylindrowa V-ka o mocy 14,5 konia wiec prawie granica a1 i b min. 3 letnie, mimo ogromnych gabarytów jak na 125 całkiem nieźle leci, spalanie niskie przy normalnej jeździe nie przekracza 3l/100km
co do oględzin to miałeś już do czynienia z motocyklami więc wiesz co sprawdzać - stan opon, napędu, uszczelniacze na lagach, puść kierownice żeby sprawdzić czy nie ściąga itp.
co do oględzin to miałeś już do czynienia z motocyklami więc wiesz co sprawdzać - stan opon, napędu, uszczelniacze na lagach, puść kierownice żeby sprawdzić czy nie ściąga itp.
-
quado500 - Świeżak
Tak jak pisał kolega wyżej zobacz KTM Duke 125.
Moim faworytem w 125 jest zdecydowanie Yamaha r125 ale naked to to nie jest.
Moim faworytem w 125 jest zdecydowanie Yamaha r125 ale naked to to nie jest.
- Iluminowany
- Świeżak
Witam bardzo serdecznie. Z góry przepraszam jeśli w złym miejscu pisze.
Chciałbym kupić FC 125 Extreme Ride i stad moje pytanie czy warto? Jakieś porady,opinie?
A może coś doradzicie pierwszy to ma być mój motocykl.
Chce 125 tke ma służyć do codziennego jeżdżenia (krótkie trasy 10-20 max km dziennie nie zawsze)
Kasy mam do 2500 zł.
Dziękuję za odpowiedzi.
Chciałbym kupić FC 125 Extreme Ride i stad moje pytanie czy warto? Jakieś porady,opinie?
A może coś doradzicie pierwszy to ma być mój motocykl.
Chce 125 tke ma służyć do codziennego jeżdżenia (krótkie trasy 10-20 max km dziennie nie zawsze)
Kasy mam do 2500 zł.
Dziękuję za odpowiedzi.
- wojtens
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości