Ocena motocykli Yamaha YZF r125 na OLX
• Strona 1 z 1
Ocena motocykli Yamaha YZF r125 na OLX
Witam. Jestem świeżakiem na forum (szukałem jakiegoś działu/wątku/tematu, w którym mówi się dzień dobry ale nie znalazłem). Mam zamiar kupić swój pierwszy moto i padło na Yamahę yzf r125. Mam dylemat gdzie i od kogo ją kupić. Mam na oku kolesia z Radomia, który posiada dosyć pokaźną ilość tych egzemplarzy : http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1urJW/
Czy warto się zainteresować ? to handlarz więc trochę się cykam. Czy raczej szukać ogłoszenia od prywatnej osoby ? Na moto chciałbym przeznaczyć +/- 8 000 zł.
Czy warto się zainteresować ? to handlarz więc trochę się cykam. Czy raczej szukać ogłoszenia od prywatnej osoby ? Na moto chciałbym przeznaczyć +/- 8 000 zł.
- artas
- Świeżak
Wszystkie się świecą jak psu jajca.
Pierwsza ma porysowany tłumik, trzecia nie ma "Yamahy" z prawej strony. Jak będę miał czas to zajrzę, może coś się więcej uda znaleźć.
Rozmawiałeś z nim ? Jak się z nim prowadzi rozmowę ? Jak i kiedy można obejrzeć te motocykle ? Czy można przyjechać ze szwagrem, który trenuje boks ?
Pierwsza ma porysowany tłumik, trzecia nie ma "Yamahy" z prawej strony. Jak będę miał czas to zajrzę, może coś się więcej uda znaleźć.
Rozmawiałeś z nim ? Jak się z nim prowadzi rozmowę ? Jak i kiedy można obejrzeć te motocykle ? Czy można przyjechać ze szwagrem, który trenuje boks ?

Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
Dzwoniłem i pytałem o stan tych motocykli to powiedział że on trefnych nie sprowadza i nie sprzedaje bo by miał złą opinie na mieście i nic by wtedy nie sprzedał, albo przyszedł by ktoś " ze szwagrem, który trenuje boks"
Jak to handlarz, musiał bym pojechać z kimś kto się dobrze zna na moto a niestety nie znam nikogo takiego.
...Już kupiłem od prywatnej osoby
Podziękował .

...Już kupiłem od prywatnej osoby

- artas
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość