Kurtka do 500-600zł
• Strona 1 z 1
Kurtka do 500-600zł
Witam wszystkich, poszukuję kurtki tekstylnej na moto w granicach cenowych 500-600. Chciałbym aby posiadała membranę (najlepiej wypinaną) i podpinkę. Może być dłuższa, albo krótsza na zamek. Jeżdżę Kawą ER-5. Szukałem trochę na własną rękę i zainteresowała mnie kurtka: ADRENALINE ALASKA lecz komentarze na jej temat w internecie są skrajnie różne. W swoim mieście widziałem też kurtkę: Komine Soriano, lecz o niej nie ma prawie żadnych info i internecie. Co myślicie o nich? Czy da się na naszym rynku wypatrzeć coś lepszego?
Jakbym miał trochę więcej pieniędzy zainwestowałbym w Modeke Roma ale to najwcześniej w następnym roku...
Jakbym miał trochę więcej pieniędzy zainwestowałbym w Modeke Roma ale to najwcześniej w następnym roku...
- wiatrak11
- Świeżak
Rozmiar M na pewno nie większy, jak jakaś większa rozmiarówka to może i w Ske wejdę.
Co do tej Modeki Sport Mistral, wygląda nawet, nawet będę musiał się przejechać do sklepu zobaczyć czy jaka takową aby przymierzyć.
EDIT
Znalazłem taką kurtkę, Adrenaline Hornet tylko ta cena jest strasznie niska jak na to co oferuje.
Co do tej Modeki Sport Mistral, wygląda nawet, nawet będę musiał się przejechać do sklepu zobaczyć czy jaka takową aby przymierzyć.
EDIT
Znalazłem taką kurtkę, Adrenaline Hornet tylko ta cena jest strasznie niska jak na to co oferuje.
Kawasaki ER-5
- wiatrak11
- Świeżak
-
Ruda_Małpa - Świeżak
Zaproponowałem Modekę Sport Mistral'a jako kurtkę miejską, ale skoro mowa o kurtkach o charakterze turystycznym i całorocznym, to chyba najlepszym wyborem byłby komplet Modeka Westport: dobra wentylacja, wypinane ocieplenie i membrana, dobra firma i dobre opinie. No i bardzo dobra cena jak na możliwości tej kurtki.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Zimny72 napisał(a):Zaproponowałem Modekę Sport Mistral'a jako kurtkę miejską, ale skoro mowa o kurtkach o charakterze turystycznym i całorocznym, to chyba najlepszym wyborem byłby komplet Modeka Westport: dobra wentylacja, wypinane ocieplenie i membrana, dobra firma i dobre opinie. No i bardzo dobra cena jak na możliwości tej kurtki.
Cena Modeki Westport jest grubo ponad budżetem o jakim napisał wiatrak11 (500-600 zł) ponieważ kosztuje około 770 zł. Modeka Flagstaff Evo praktycznie niczym nie różni się od Westport i jest tańsza.
- artas
- Świeżak
Dlatego zaproponowałem Sport Mistrala za 520 zł, niemniej Westporta możesz wyrwać np. na allegro już za 690zł, więc niewiele ponad budżet - imho warto się trochę szarpnąć, żeby mieć coś trochę lepszego. A Westport jest lepszy od Flagstaffa z uwagi na lepsze dopasowanie i lepiej przemyślaną konstrukcję - głównie chodzi mi o nawiewy i wykonanie. Flagstaff to trochę taki bezkształtny worek.
Niemniej ze wszystkich w/w wybrałbym Sport Mistrala, bo to imho najlepiej przemyślana konstrukcja do jazdy na co dzień.
Niemniej ze wszystkich w/w wybrałbym Sport Mistrala, bo to imho najlepiej przemyślana konstrukcja do jazdy na co dzień.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
artas napisał(a):Są jeszcze fajne kurteczki firmy SECA. Za 500 zł. można kupić porządną, fajnie wyglądającą kurtkę.
Jakbyś przeczytał cały wątek to byś wiedział, że już była mowa o marce Seca.
-
Ruda_Małpa - Świeżak
Ruda_Małpa napisał(a):artas napisał(a):Są jeszcze fajne kurteczki firmy SECA. Za 500 zł. można kupić porządną, fajnie wyglądającą kurtkę.
Jakbyś przeczytał cały wątek to byś wiedział, że już była mowa o marce Seca.
Ach rzeczywiście, nie doczytałem

- artas
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości