PotrÄ…cenie
• Strona 1 z 1
PotrÄ…cenie
Witam,
Kolega jechał na skuterze i nagle jak juz dojeżdzał do pasów oswieciło sie czerwone dał po hamulcach ale no cóż pewna pani weszła mu do skutera nie mozna powiedziec ze ja potracił bo ona go odepchneła on wstał i pojechał dalej po czym na najbliżzym skrzyzowaniu zawrócił bo chciał przeprosić i spytac sie czy nic sie nie stało jednak no nikogo nie było.
Jesli sprawa została zgłoszona to po jakim czasie moze przyjsc jakieś pismo?
EDIT osobiście gdzieś słyszałem ,że jesli taka sprawa zostanie zgłoszona to policja tego samego dnia już dzwoni po sprawcę, jeśli nie to po prostu sprawa nie została zgłoszona
Kolega jechał na skuterze i nagle jak juz dojeżdzał do pasów oswieciło sie czerwone dał po hamulcach ale no cóż pewna pani weszła mu do skutera nie mozna powiedziec ze ja potracił bo ona go odepchneła on wstał i pojechał dalej po czym na najbliżzym skrzyzowaniu zawrócił bo chciał przeprosić i spytac sie czy nic sie nie stało jednak no nikogo nie było.
Jesli sprawa została zgłoszona to po jakim czasie moze przyjsc jakieś pismo?
EDIT osobiście gdzieś słyszałem ,że jesli taka sprawa zostanie zgłoszona to policja tego samego dnia już dzwoni po sprawcę, jeśli nie to po prostu sprawa nie została zgłoszona
- ekMarek
- Świeżak
Poszkodowana nie musi zgłosić sprawy od razu. Może właśnie jest poszukiwany. A to że nikt nie stał to nie ma znaczenia. Ucieczka z miejsca zdarzenia/potrącenia pieszego.
Tak jak wyżej. Im szybciej się sam zgłosi tym lepiej.
Tak jak wyżej. Im szybciej się sam zgłosi tym lepiej.
FZ6N '09 98HP
brak podpisu.
brak podpisu.
-
traveler - Świeżak
Jeśli ten twój 'kolega' ujeżdżający skuter zdaje się być mądrzejszy niż reszta świata to już nic nie poradzę.
Bez znaczenia. Dla dobra wszystkich sprawę należy zgłosić. Koniec kropka.
Bez znaczenia. Dla dobra wszystkich sprawę należy zgłosić. Koniec kropka.
FZ6N '09 98HP
brak podpisu.
brak podpisu.
-
traveler - Świeżak
Re: :(
misia2455 napisał(a):Moją koleżankę też potrąciłJeżdżą jak ślepi.Te motory to wielkie zło,tylu ludzi ginie,coś okropnego.
Wracaj do kuchni bo siÄ™ obiad przypali

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Re: :(
Glenroy napisał(a):misia2455 napisał(a):Moją koleżankę też potrąciłJeżdżą jak ślepi.Te motory to wielkie zło,tylu ludzi ginie,coś okropnego.
Wracaj do kuchni bo siÄ™ obiad przypali.
Glenroy, spoko, chlopak jej troche lancuch popuscil , niech sobie cos napisze

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Jak koledzy pisali istnieje możliwość że takie coś zostanie zgłoszone itd, ofiara mogła być w szoku i od razu nie zgłosić.
W takich sytuacjach od razu powinien to wyjaśnić, jak sobie wyobrażasz powrót? Że będzie czekała z kwiatami mówiąc "osz ty motórzysto niedobry"?
W takich sytuacjach od razu powinien to wyjaśnić, jak sobie wyobrażasz powrót? Że będzie czekała z kwiatami mówiąc "osz ty motórzysto niedobry"?
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości