Problem z crossem DIABOLINI 125
• Strona 1 z 1
Problem z crossem DIABOLINI 125
Witam !
Otóż od jakiegoś miesiąca mam crossa jak i również narastający problem chodzi o to że po powiedzmy na oko 40 min jazdy motocykl mi gaśnie i nie da rady go odpalić przez najbliższe 5-10 min . Może problem jest w gaźniku ? a może to silnik nawala ? Z góry mówię mam tylko 14 lat i niezbyt wysoki budżet
Podczas kupna właściciel mówił że silnik jest ledwo dotarty jak odpaliliśmy to uszczelki nie strzelały czy tam zawory nie wiem jak to się zwie więc PROSZE O POMOC !
LWG !
Otóż od jakiegoś miesiąca mam crossa jak i również narastający problem chodzi o to że po powiedzmy na oko 40 min jazdy motocykl mi gaśnie i nie da rady go odpalić przez najbliższe 5-10 min . Może problem jest w gaźniku ? a może to silnik nawala ? Z góry mówię mam tylko 14 lat i niezbyt wysoki budżet
Podczas kupna właściciel mówił że silnik jest ledwo dotarty jak odpaliliśmy to uszczelki nie strzelały czy tam zawory nie wiem jak to się zwie więc PROSZE O POMOC !
LWG !
- SWAG
- Świeżak
widze ze nie masz kompletnie pojęcia - radze oddaj komus kto przejrzy sprzet. ciezko powiedziec co jest nie tak... ale stawiam na regulacje gaźnika lub/i zaworów.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości