ktm 250 exc
Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, rosiboj, lagiboy, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, suhy-19, Bostorn, Boshi, Black-Ghost, leff
• Strona 1 z 1
ktm 250 exc
Witam wszystkich serdecznie
Zamierzam kupić za granicą ktm'a. Cena okazyjna, wygląda fajnie, a to że przy okazji jeszcze kupie samochód a do niego włoże motocykl, jeszcze bardziej mówi na tak.
Moto pochodzi z 2006 roku i ma 11 000 km przebiegu.
Schodki zaczynają się przy ocenie czy to enduro czy cross. Moto ma być w teren, a słyszałem że crossy się do tego nie nadają. Dodatkowo jest tylko na kopke bo rozrusznika nie ma, a jak ktoś mnie poinformował model ten rozrusznika wcale nie miał. Opłaca mi się kupić ? Po ulicy narazie jeździć nie będe o ile będzie to w ogóle możliwe bo i tak nie mam A2.
Zdjęcie moto:https://zapodaj.net/4e6d8e21e0ab5.png.html
(mam nadzieje że nie złamałem żadnych praw autorskich
)
Z góry dzięki za pomoc
Zapomniałem dodać że motocykl wystawiony jest za 900 euro ale jak na Polaka Janusza biznesu przystało będe starał się negocjować.

Zamierzam kupić za granicą ktm'a. Cena okazyjna, wygląda fajnie, a to że przy okazji jeszcze kupie samochód a do niego włoże motocykl, jeszcze bardziej mówi na tak.
Moto pochodzi z 2006 roku i ma 11 000 km przebiegu.
Schodki zaczynają się przy ocenie czy to enduro czy cross. Moto ma być w teren, a słyszałem że crossy się do tego nie nadają. Dodatkowo jest tylko na kopke bo rozrusznika nie ma, a jak ktoś mnie poinformował model ten rozrusznika wcale nie miał. Opłaca mi się kupić ? Po ulicy narazie jeździć nie będe o ile będzie to w ogóle możliwe bo i tak nie mam A2.
Zdjęcie moto:https://zapodaj.net/4e6d8e21e0ab5.png.html
(mam nadzieje że nie złamałem żadnych praw autorskich

Z góry dzięki za pomoc
Zapomniałem dodać że motocykl wystawiony jest za 900 euro ale jak na Polaka Janusza biznesu przystało będe starał się negocjować.
- crouncher
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość