Honda NTV650 Deauville vs Yamaha TDM850
• Strona 1 z 1
Honda NTV650 Deauville vs Yamaha TDM850
Noszę się z zamiarem kupna któregoś z wyżej wymienionych motocykli. Do turystyki raczej bliższej niż dalszej i jazda głównie w pojedynkę. Pytanie mam o niezawodność i koszty utrzymania tych motocykli. Nie ukrywam, że kusi mnie przestrzeń bagazowa w Hondzie, ale jeśli Yamaha jest tańsza/łatwiejsza w naprawie to jestem w stanie się przechylić na jej stronę (drobniejsze naprawy chciałbym wykonywać sam więc łatwość dostępu do podzespołów też gra niewielka rolę).
Jakie są Wasze doświadczenia z tymi sprzetami? Moto z roczników 1996-2001 bo na takie pozwala mi budżet
Jakie są Wasze doświadczenia z tymi sprzetami? Moto z roczników 1996-2001 bo na takie pozwala mi budżet
- R.O.N.O
- Świeżak
yamaszka tdm to niezaprzeczalnie swietny motur.
Ale hondzia ntv lepsza.
Znajomy kupil deauville jako "zastepczy" motur na dojazdy do pracy, gdy jego "glowny" motur byl w naprawie.
Teraz wszedzie tym deauvillem jezdzi, wliczajac wyprawy na drugi koniec kontynentu.
Wracajac do TDM vs NTV - obydwa sa porownywalne, bardzo niezawodne, dwucylindrowe (wiec koszty obslugi tez podobne).
Iscie ciezki wybor, ale jednak wieksza przestrzen ladunkowa i nizsze spalanie w Hondzie moze Cie przekona?
Ale hondzia ntv lepsza.
Znajomy kupil deauville jako "zastepczy" motur na dojazdy do pracy, gdy jego "glowny" motur byl w naprawie.
Teraz wszedzie tym deauvillem jezdzi, wliczajac wyprawy na drugi koniec kontynentu.
Wracajac do TDM vs NTV - obydwa sa porownywalne, bardzo niezawodne, dwucylindrowe (wiec koszty obslugi tez podobne).
Iscie ciezki wybor, ale jednak wieksza przestrzen ladunkowa i nizsze spalanie w Hondzie moze Cie przekona?
-
ChaoticBiker - Stary Wyjadacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość