Drugie Moto Sport do 24k
• Strona 1 z 1
Drugie Moto Sport do 24k
zzz
Ostatnio edytowano 21/8/2016, 12:54 przez Amator1994, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- Amator1994
- Świeżak
"Hej, mam marzenie w zasięgu, ale wstydzę się przyznać przed sobą samym i innymi".
Co ja Ci powiem? Bez sensu. Niepraktycznie. A, ludzie siÄ™ na motorach zabijajÄ…!
Jakbym miał kupować sobie moto do takich zastosowań, to pewnie bym patrzył w stronę Speed Tripla, ale ja mam fetysz na nakedy. Z Triumpha zostaje Daytona, która mi się optycznie podoba. Na pewno też bym kupował moto z ABSem, a tego Twoje upatrzone Ducati nie ma.
Co ja Ci powiem? Bez sensu. Niepraktycznie. A, ludzie siÄ™ na motorach zabijajÄ…!
Jakbym miał kupować sobie moto do takich zastosowań, to pewnie bym patrzył w stronę Speed Tripla, ale ja mam fetysz na nakedy. Z Triumpha zostaje Daytona, która mi się optycznie podoba. Na pewno też bym kupował moto z ABSem, a tego Twoje upatrzone Ducati nie ma.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Z takim podejściem to nawet nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz Nigdy nie byłeś na torze i prawdopodobnie pojedziesz jeżeli ktoś Cię namówi i będzie to jakiś mały tor bo na duży będzie szkoda Ci kasy na dobre przygotowanie motocykla i sam wjazd na tor. Zależy Ci tylko na wyglądzie, a dam sobie rękę uciąć że nie ogarniasz dobrze 600.
Panie, bierej to co Ci się podoba! ; ) Sam nawet nie wiesz czego oczekiwać od motocykla
Panie, bierej to co Ci się podoba! ; ) Sam nawet nie wiesz czego oczekiwać od motocykla
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości