Yamaha drag star 125 czy Honda shadow 125 roczniki 99 do 04
• Strona 1 z 1
Yamaha drag star 125 czy Honda shadow 125 roczniki 99 do 04
Witam bardzo bym prosił o pomoc jestem nowy na forum ale myślę że szybko się zaaklimatyzuje u was
Problem polega na tym zastanawiam siÄ™ nad dwoma motorami hondy i yamaha.
Honda shadown
wyglądem przegrywa według mnie z drag starem
silnikiem wygrywa bo jest szybszy dynamiczny
większe osiągih
mniejsze spalanie
chłodzenie cieczą
bardziej praktyczny mi siÄ™ wydaje
Yamaha drag star 125
wyglądem dużo wygrywa
silnik też mało awaryjny tak mi się wydaje
osiągi słabsze
spalanie troszkę większe
cena troszkę większa
Szukam motocykla tak po pracy żeby się przejechać trochę poszpanować po okolicach.
Od czasu do czasu na dalekie trasy
Też nie chce motocykla który będzie mułowaty co się boje z drag starem który bardziej mnie kręci ale zniechęca mnie ten brak chłodzenia. Pomóżcie co wy o tym myślicie bo mam wielki problem który kupić.

Problem polega na tym zastanawiam siÄ™ nad dwoma motorami hondy i yamaha.
Honda shadown
wyglądem przegrywa według mnie z drag starem
silnikiem wygrywa bo jest szybszy dynamiczny
większe osiągih
mniejsze spalanie
chłodzenie cieczą
bardziej praktyczny mi siÄ™ wydaje
Yamaha drag star 125
wyglądem dużo wygrywa
silnik też mało awaryjny tak mi się wydaje
osiągi słabsze
spalanie troszkę większe
cena troszkę większa
Szukam motocykla tak po pracy żeby się przejechać trochę poszpanować po okolicach.
Od czasu do czasu na dalekie trasy
Też nie chce motocykla który będzie mułowaty co się boje z drag starem który bardziej mnie kręci ale zniechęca mnie ten brak chłodzenia. Pomóżcie co wy o tym myślicie bo mam wielki problem który kupić.

Dawid
- dawidel95
- Świeżak
Cena za oba zabójcza jak na 125 ccm (mówimy o dobrych egzemplarzach), w tej cenie zrób prawko i kup coś w większej pojemności
. A wracając do Twojego pytania to brał bym Drag Stara jak już bym miał wywalić tyle hajsów na 125 ccm.

- CBS
- Świeżak
Nie no bez jaj....
Jakie osiągi, jakie 'żeby nie był mułowaty', jakie większe/mniejsze spalanie..?
Mowa o motorkach klasy 125, to są pół zabawki.Różnice pod każdym względem będą minimalne, bo co to jest 1O % w przypadku 125....
Jakie osiągi, jakie 'żeby nie był mułowaty', jakie większe/mniejsze spalanie..?
Mowa o motorkach klasy 125, to są pół zabawki.Różnice pod każdym względem będą minimalne, bo co to jest 1O % w przypadku 125....
- dziabuch
- Świeżak
Posiadam Suzuki GN 125 również chłodzony powietrzem, w upalne dni nie ma problemu z utrzymaniem odpowiedniej temperatury. Jest to również zależne od stylu jazdy.
- Mikizmc660
- Świeżak
Faceci, którzy konstruują motocykle nie są debilami.Słyszeli o lecie, upałach i biorą je pod uwagę.
przerabiałem w życiu masę silników chłodzonych powietrzem i nie spotkałem się z problemem ich przegrzewania.
Już bardziej bałbym się silników chłodzonych cieczą, bo układ chłodzenia to bodaj najbardziej awaryjny element pojazdów wszelkiej maści.Jakieś wężyki, termostaty, ciągle coś...
przerabiałem w życiu masę silników chłodzonych powietrzem i nie spotkałem się z problemem ich przegrzewania.
Już bardziej bałbym się silników chłodzonych cieczą, bo układ chłodzenia to bodaj najbardziej awaryjny element pojazdów wszelkiej maści.Jakieś wężyki, termostaty, ciągle coś...
- dziabuch
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości