quad 125 pomocy :D
• Strona 1 z 1
quad 125 pomocy :D
Witam mam quada 125 chinskiego black horse dostałem go na komunie mało nim jezdziłem chce teraz go naprawić odnowić dla siostry ale jest pewien problem pękł mi łancuch i stał on około rok nie ma akumulatora.Odpalałem go wczoraj z popychu to zaczeło paliwo z filtra powietrza uciekać ale juz nie chciałem sie denerwować.Dzisiaj odpałałem przy pomocy samochodu
tak wiem to głupie ale chciałem zeby sobie siostra pojezdziła nie lało juz sie z filtra odpalał chciałem dodac gazu nadal bylem ciągniety przez samochód ale jak chciałem dodać gazu to on tracił obroty moze przez sekunde raz przyspieszył i nie wiem w czym problem akumulatora nowego nie kupuje także niech mi nikt nie pisze bo mam ze stacyjką problemy ale to z czasem wymienie
jak już ktoś będzie tłumaczył to niech wytłumaczy mi jak małemu dziecku nie jestem w tym dobry
dziękuje

- Marcinx222
- Świeżak
a jaki tam masz filtr powietrza
kawałek siatki
wymien swiece, wyczysc gaźnik, zmien olej - tak jak kolega wyzej napisał.. rozwiąze sie problem wycieków benzyny, i powinien normalnie działać

wymien swiece, wyczysc gaźnik, zmien olej - tak jak kolega wyzej napisał.. rozwiąze sie problem wycieków benzyny, i powinien normalnie działać
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość