Royal Enfield Classic 500 cm3
• Strona 1 z 1
Royal Enfield Classic 500 cm3
Witam,
Ktoś ma może RE?
Zainteresował mnie ten model lubię klasyki i jest to fajna propozycja, tylko mało użytkowników.
Jest w dobrej cenie, nowy to ok 21 tys, Może ktoś posiada?, jakieś rady, doświadczenia?
Dzięki z góry
Ktoś ma może RE?
Zainteresował mnie ten model lubię klasyki i jest to fajna propozycja, tylko mało użytkowników.
Jest w dobrej cenie, nowy to ok 21 tys, Może ktoś posiada?, jakieś rady, doświadczenia?
Dzięki z góry
- wwwitek
- Świeżak
W Europie to raczej marka kolekcjonerska, bo ani to jedzie, ani wygodne. W podobnej cenie dostaniesz do dojazdów lepszą japońszczyznę.
W obliczu Brexitu może to niepopularne, ale to zabawa dla anglofilów:
- wersja normal: masz postkolonialne moto, hinduski odpowiednik małego Fiata na dwóch kółkach
- wersja hardcore: kupujesz wersję z dieslem. Chyba bullety 300 były przerabiane w małych seriach, zwłaszcza w Niemczech. Jeszcze gorsze osiągi i kultura pracy, ale widok ludzi patrzących na Ciebie na stacji benzynowej jest niezwykły.
Jeśli chcesz hipsterskie, współczesne moto, to sięgnij raczej po coś klasy W800.
W obliczu Brexitu może to niepopularne, ale to zabawa dla anglofilów:
- wersja normal: masz postkolonialne moto, hinduski odpowiednik małego Fiata na dwóch kółkach
- wersja hardcore: kupujesz wersję z dieslem. Chyba bullety 300 były przerabiane w małych seriach, zwłaszcza w Niemczech. Jeszcze gorsze osiągi i kultura pracy, ale widok ludzi patrzących na Ciebie na stacji benzynowej jest niezwykły.
Jeśli chcesz hipsterskie, współczesne moto, to sięgnij raczej po coś klasy W800.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Skoro Kolega lubi klasyki to w grę wchodziły by:
Triumph Bonneville / Scrambler / Thruxton
Kawasaki W800
Moto Guzzi V7 - mój wybór <3
Ze starszych:
Honda CB750
Kawasaki Zephyr albo W750
albo jakieś japońskie olejaki.
Ewentualnie jakieÅ› neoklasyki ze stajni Rometa albo Junaka.
Triumph Bonneville / Scrambler / Thruxton
Kawasaki W800
Moto Guzzi V7 - mój wybór <3
Ze starszych:
Honda CB750
Kawasaki Zephyr albo W750
albo jakieś japońskie olejaki.
Ewentualnie jakieÅ› neoklasyki ze stajni Rometa albo Junaka.

Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości