Lektura
• Strona 1 z 1
Lektura
Witam. Nie bardzo wiedziałem w jakim dziale zamieścić to pytanie więc postanowiłem tu
. Jeżeli nie trafiłem to proszę o przeniesienie. Mam motocykl od niedawna i zastanawiam się czy znacie może jakieś dobre książki które mogły by mnie ustrzec przed powiedzmy typowymi błędami jakie popełnia się na początek
. Wiem że nic nie zastąpi praktyki ale uważam że przeczytanie takiej książki napewno by mi nie zaszkodziło. Jeżeli się ze mną nie zgadzacie to ciekawią mnie wasze argumenty
.

- StonEmmp
- Świeżak
Obejrzyj sobie na YT filmik "Biblia pokonywania zakrętów", trwa dosyć długo, ale fajnie się ogląda, jest również z lektorem PL.
Jeśli chodzi o książki, to "Motocyklista doskonały 1 i 2" i "Strategie uliczne".
Na alledrogo możesz je znaleźć w 3-paku i zerknąć na spis treści- tam zobaczysz, czy są to treści o które Ci chodziło.
Książka na pewno nie zaszkodzi i jak najbardziej na plus dla Ciebie, że również poprzez literaturę chcesz się doszkolić
To może tylko pomóc.
Jeśli chodzi o książki, to "Motocyklista doskonały 1 i 2" i "Strategie uliczne".
Na alledrogo możesz je znaleźć w 3-paku i zerknąć na spis treści- tam zobaczysz, czy są to treści o które Ci chodziło.
Książka na pewno nie zaszkodzi i jak najbardziej na plus dla Ciebie, że również poprzez literaturę chcesz się doszkolić

To może tylko pomóc.
-
A7 x - Świeżak
Polecam to samo co kolega wyżej. Polecam zakupić tutaj (otwórz link), na allegro taniej nie znajdziesz 

-
Ruda_Małpa - Świeżak
Nic więcej nie trzeba dodawać. Sam kupiłem taki 3-pak. Warto przeczytać zwłaszcza Motocyklistę doskonałego, bo po ludzku wyjaśnia wiele rzeczy, a po drugie po tej lekturze czytanie scigacz.pl to kapitalny ubaw.
SlowMotion napisał(a):W całości za 1500zł też da się ubrać, ale wtedy polecam jeździć bardzo zachowawczo i nie przekraczać 40-50kmh.
- riderZ056
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości