Własny motocykl na egzamin
• Strona 1 z 1
Własny motocykl na egzamin
Witam
Jest to mój pierwszy post więc Witam Wszystkich
Chciałbym zapytać czy jest możliwość zdawania egzaminu na kategorię A własnym motocyklem?
Pozdrawiam
Jest to mój pierwszy post więc Witam Wszystkich

Chciałbym zapytać czy jest możliwość zdawania egzaminu na kategorię A własnym motocyklem?
Pozdrawiam
- Markus9292
- Świeżak
W niektorych osrodkach jest w innych.....
Z tago co wioem, to potrzebna zgoda dyrektora osrodka egzaminacyjnego jezeli ten sie nie godzi to zgoda wojewody. Jak wojewoda sie nien godzi to ..... blada.

Z tago co wioem, to potrzebna zgoda dyrektora osrodka egzaminacyjnego jezeli ten sie nie godzi to zgoda wojewody. Jak wojewoda sie nien godzi to ..... blada.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Dziś byłem się dowiedzieć w WORDzie we Wrocławiu, czyli ten w którym zdaję egzamin i powiedzieli mi, że nie ma takiej możliwości, jedynie motocykl z ośrodka szkolenia. 

Yamaha FZ600 Fazer 2005r.
- Markus9292
- Świeżak
Napisz pismo i popros o podanie podstywy prawnej na jekiej odmewiaja Ci zdawania na wlasnym jednosladzie.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
nie bardzo rozumiem po co ci taka kombinacja
wrocławski WORD to jeden z tych w którym maszyny są w dobrym stanie, masa miejsca na manewry, brak liczników na bramkach, ustalona trasa na miasto - łatwiej już być nie może.

-
oflex - Świeżak
Wystarczy niedowład jednej dłoni (egzamin na automacie), wzrost niekompatybilny z Gladiusem itp.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości