CBR 125 Warszawa
• Strona 1 z 1
CBR 125 Warszawa
Hej
zastanawiam się nad kupnem cbrki na pierwsze moto, znalazłem interesujące mnie ogłoszenie tylko że na motorach kompletnie się nie znam i potrzebowałbym kogoś kto pomógłby sprawdzić jego stan. Te usterki co widać to sam sobie z nimi poradzę pytanie co z silnikiem i ramą. Czy znalazłby się ktoś kto by sprawdził to ogłoszenie i podpowiedział czy jest sens jechać?
http://otomoto.pl/oferta/honda-cbr-cbr-125-nowy-model-okazja-ID6yrR0j.html (otwórz link)
z góry dzięki za odpowiedź
zastanawiam się nad kupnem cbrki na pierwsze moto, znalazłem interesujące mnie ogłoszenie tylko że na motorach kompletnie się nie znam i potrzebowałbym kogoś kto pomógłby sprawdzić jego stan. Te usterki co widać to sam sobie z nimi poradzę pytanie co z silnikiem i ramą. Czy znalazłby się ktoś kto by sprawdził to ogłoszenie i podpowiedział czy jest sens jechać?
http://otomoto.pl/oferta/honda-cbr-cbr-125-nowy-model-okazja-ID6yrR0j.html (otwórz link)
z góry dzięki za odpowiedź

- core2a
- Świeżak
po zdj nikt ci nie powie czy rama prosta, czy silnik zdrowy musisz sam sprawdzić handlarz przez tel też ci nie powie o każdym powie że w bdb stanie
jezdz zobacz przejeć sie i podczas jazdy pusc kierownice i sprawdz czy nie lata na boki

-
quado500 - Świeżak
Nie opłaca się nawet na nią patrzeć. Czemu ? Temu :
"Powyższy opis nie stanowi w rozumieniu prawa oferty handlowej, jest jedynie treścią informacyjną w myśli art. 66 § 1 Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia"
"Powyższy opis nie stanowi w rozumieniu prawa oferty handlowej, jest jedynie treścią informacyjną w myśli art. 66 § 1 Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia"
Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
skoro pytasz na forum o to czy się opłaca kupować ruine bo chcesz sam ją robić to wniosek jest taki że wątpię żebyś na tym wyszedł. Właściciel to handlarz, pewnie samemu już mu się nie opłacało w tym grzebać. poszukaj całej
- Oastra
- Świeżak
Ostatnio remontowalem starsza cebre 2009 rok i powiem Ci ze o ile jest sprawny silnik ( lacznie z elektryka, pomijajac kable ) i prosta rama i chcesz ja dla siebie to cena jest ok. Sam nowy cylinder i tlok ( orginalny ) to wydatek rzedu 2000 zl. Pompa wody z uszczelnieniem ~ 500-600, modul zaplonowy tez kilka stowek. i to juz masz cene motorka. Jesli nawet sprzedaz go na czesci to nie stracisz na nim :) Moja rada, jedz tam i wstepnie oszacuj co jest do naprawy ( licznik moze chlodnica, kabelki to pikus ) w domu pierdyknij sobie kosztorys nowych i uzywanych czesci i masz czy sie oplaca czy nie.
- Temp
- Świeżak
quado500 napisał(a):takie coś pisze na końcu ponad połowa handlarzy
..... ponieważ zabezpieczają swoje tyłki przed prawem, bo wiedzą, co sprzedają.
Ten gość ma jeszcze w ofercie kilka innych gniotów prostowanych z drzew lub wyłowionych z rzeki.
Pewnie jego szwagier pracuje we Francji albo w Niemczech w ubezpieczalni. I zamiast na SCHROTT jedzie to do Polski.
Facet ogląda - a nie kala się robić, sprzedaje w całości, może się sprzeda za kilka tysi, w końcu dałem za nią szwagrowi wraz z przesyłką tylko 100 marek !!!

Kurde jeżeli naprawdę ktoś myśli, że facet zarabiający na życie poprzez sprzedawanie pojazdów jest ciemny albo mówiąc kolokwialnie głupi, to radzę się obudzić

Tą hondę gdyby dało się zrobić za psie pieniądze, to by była igła i nikt by nawet nie wiedział, że wyglądała właśnie tak

Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość