Supermoto oraz Skutery - zmiana w kalendarzu
• Strona 1 z 1
Supermoto oraz Skutery - zmiana w kalendarzu
UWAGA!!!
Ze względu na planowany remont nawierzchni, Automobilklub Radomski przyspiesza o tydzień finałowe rundy SUPERMOTO oraz SKUTERÓW. Ostatnie w tym sezonie sciganie się czeka nas już w najbliższy weekend 22-23.09.2007. Zatem widzimy się już w ten weekend. Wiemy już że w tej rundzie wystartuje pewnie kilka nowych twarzy, jak chociażby znamy z wyścigów Superbike Paweł Michalczewski. Przymierzają się też do startów "Sabathius" czyli znany Wam z forum oraz ścigacza Michał Bożałek z WSMu oraz pechowiec z Brna - Arek. Zatem runda szykuje się wyjątkowo ciekawie. A ponieważ pogoda także ma nam sprzyjać i pewnie będzie to ostatni w tym roku tak ładny weekend to serdecznie wszystkich zapraszam. Start imprezy przewidziany jest na godzinę 10. Radom to tylko 100km od Warszawy zatem w sam raz na niedzielną wycieczkę.
Ze względu na planowany remont nawierzchni, Automobilklub Radomski przyspiesza o tydzień finałowe rundy SUPERMOTO oraz SKUTERÓW. Ostatnie w tym sezonie sciganie się czeka nas już w najbliższy weekend 22-23.09.2007. Zatem widzimy się już w ten weekend. Wiemy już że w tej rundzie wystartuje pewnie kilka nowych twarzy, jak chociażby znamy z wyścigów Superbike Paweł Michalczewski. Przymierzają się też do startów "Sabathius" czyli znany Wam z forum oraz ścigacza Michał Bożałek z WSMu oraz pechowiec z Brna - Arek. Zatem runda szykuje się wyjątkowo ciekawie. A ponieważ pogoda także ma nam sprzyjać i pewnie będzie to ostatni w tym roku tak ładny weekend to serdecznie wszystkich zapraszam. Start imprezy przewidziany jest na godzinę 10. Radom to tylko 100km od Warszawy zatem w sam raz na niedzielną wycieczkę.
- BadYunior
- Świeżak
Tak BadYunior...bede ale tez chyba tylko na trybunach..WRka w bardzo bojowym nastroju, ja takze...ale niestety buty dla WR mam za duze i jakies takie podeszwy za bardzo terenowe....ale wraz z Arkiem mamy juz szatanski plan na przyszly sezon...grr...
ps. arek tez sie dograza ze bedzie wiec do zobaczenia w radomiu w weekend
ps. arek tez sie dograza ze bedzie wiec do zobaczenia w radomiu w weekend
-
sabathius - VIP Åšcigacz.pl
kto to wie...
wszyzstko zalezy od zasobnosci mojego portfela, szczescia w poszukiwaniach sponsora strategicznego itd..
na razie plan jest trenowac enduro i SM przez jesien zime a dalej zobaczymy
arek walczy zeby zalatwic sprzet dla siebie i kola dla nas
wszystko jeszcze mozliwe
jezeli wejdziemy w SM to mozliwe ze nie bedzie czasu funduszy na WMMP
ale napewno siakies grandysy/brandt bo to jednak za bardzo wchodzi w krew zeby zrezygnowac calkowicie
wszyzstko zalezy od zasobnosci mojego portfela, szczescia w poszukiwaniach sponsora strategicznego itd..
na razie plan jest trenowac enduro i SM przez jesien zime a dalej zobaczymy
arek walczy zeby zalatwic sprzet dla siebie i kola dla nas
wszystko jeszcze mozliwe
jezeli wejdziemy w SM to mozliwe ze nie bedzie czasu funduszy na WMMP
ale napewno siakies grandysy/brandt bo to jednak za bardzo wchodzi w krew zeby zrezygnowac calkowicie
-
sabathius - VIP Åšcigacz.pl
z tego co kiedys czytalem po gazetach bo dopiero w tym roku sie wybralem to w posen tez kiedys kiepsko bylo z widownia a teraz maly tlumy sie tworza mijmy nadzieje ze supermoto tez powoli zacznie sie rozwijac w naszym jakze po..... kraju
- Gresus
- Świeżak
Podejrzewam ze organizatorzy dali ciala i nie zadbali o rozreklmowanie imprezy w tym roku. Mimo ze jestem z radomia to o zawodach dowiedzialem sie czytajac ten temat na forum. Ale jak pamietam zawody 2 lata temu i w zeszlym roku to bylo calkiem sporo kibicow. Wniosek jaki mi sie nasowa jest taki ze organizatorzy troche olali sprawe. No ale caly czas mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo az zal parzec jak na trybunach siedzi 10 osob.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Ja słyszałem w radiu, więc reklama była.
WMMP chyba nie reklamowali nigdy w radiu.
WMMP chyba nie reklamowali nigdy w radiu.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
cichy napisał(a):WMMP chyba nie reklamowali nigdy w radiu.
Reklamowali w Antyradiu. Na VI rundę zapraszał Adam Badziak oraz Bartek Wiczyński.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
A rzeczywiście, teraz sobie przypominam.
Supermoto też w Antyradiu.
Supermoto też w Antyradiu.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
kildow napisał(a):Dziś w szczytowych momentach nawet sporo było widzów na trybunach. Szkoda tylko, że na dekorację już nikt prawie nie został ale to zwalam na organizację
Ale za to w praku maszyn bylo calkiem przyzwoicie. 2 nowe twarze ze Szczecina, 2 nowe twarze z W-wy.
Wystartowal takze Oskaldowicz + syn.
Sabathius zapowiada sie na sezon 2008.
Mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej z polskim supermoto
pozdrawiam
Darek
#30 Supermoto
Darek
#30 Supermoto
- Crazy_Russian
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość